Mit tegyek? Ne foglalkozzak vele?
Igen kérdező, szolgáld ki minden nevetséges igényét annak a depis lánynak aki úgy viselkedik mint egy 10 éves hogy tiniként egy hármasért a wc-n sír, mert különben Mojjo sírni fog. Szegény túl empatikus.
(Természetesen csak viccből írtam az életképtelenekkel fölösleges foglalkozni aki egy hármasért sír. Van aki a kettesért is csomót tanul mégse lesz olyan mint egy bolond)
Mondjuk, ha valóban te vagy az a lány, akiről szó van (bár én nem hiszem, de ha esetleg mégis), akkor fontos lenne tudni. Nem gáz, ha te lennél, nyugodtan megírhatnád. Annyiban van jelentősége, hogy mind én, mind pedig szerintem mások is máshogy állnánk hozzá, mást tudnánk mondani, másfelől közelíteni a dolgokhoz, és ez tényleg fontos lehet.
Ha nem te vagy, sorry a kitérőért :)
Most, hogy újra felugrott a kérdés, visszanéztem, és szerintem félreértettél.
Ahhoz, hogy valamilyen zenei formációba csatlakozzon, nem szükséges művészeti suli, sőt. Amennyit látok a művészeti iskolákból, nem feltétlen kell bánnia, hogy nem oda ment, mert - legalábbis közvetett tapasztalataim szerint - ott a normál iskoláknák is erősebben megy a furkálódás, piszkálódás, egymás bántása stb. Ha a normál suliban gondjai vannak, esélyes, hogy egy művészetiben teljesen kikészítették volna.
De a zenére visszatérve: zenekarokhoz lehet csatlakozni művészeti iskola nélkül is, vagy akár saját zenei formációt alapítani. Milyen zene áll hozzá közel?
Tudom, szülők, de amennyi lejön a történetből, ezek a szülők szeretnek dicsekedni, menőzni a gyerekükkel. És egy zenekar tagjának lenni, főleg, ha sznobabb emberek számára is befogadható, értékes zenéről van szó (tipikusan komolyzene), igencsak menő, olyan dolog, amivel lehet dicsekedni. Szóval nem kizárt, hogy engednék. És ha errefelé elindulna valami, akkor lehet az orvosi pályát sem erőltetnék. Egy befutott komolyzenész presztízsben sincs semmivel alatta az orvosnak - a legsznobabb mérce szerint sem. Nyilván a tiltás, meg orvosi pálya erőltetése inkább annak szól, hogy nem hiszik, befuthat.
Az a tény, hogy kiállításra vihette a képeit, szintén ezt mutatja - az is olyasmi, amivel lehet dicsekedni. Ezt lehetne valahogy kihasználni kiskapuként.
Amúgy nem akarja feltölteni a verseit, képeit netre? Egy jó kis saját galériát csinálni nekik, mondjuk deviantarton, vagy bárhol? Ha ki tudná adni ami benne van, akár csak az alkotásain keresztül, a neten, már az is lehet, hogy segítene. És ehhez még szülői engedély sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!