A főnököm állandóan sértő kijelentéseket teszt, ne foglalkozzak vele?
Figyelt kérdés
Állandóan félreérthető kijelentései vannak illetve sokszor ennyire sem ügyel a látszatra. Legutóbb pl. arról beszéltem egy kolléganőmnek, hogy az új hidratáló krém amit vettem elég rossz és teljesen szétfolyt az arcomon, mire éppen jön fel és mondja, hogy "gondolom más is folyt még rajta az este". A többiek azt mondják ne foglalkozzak vele ő ilyen. Még csak fél éve vagyok itt és ez az első munkahelyem. 23/l2017. márc. 20. 15:47
1/2 Sunshinedoll válasza:
Ez bőven kimeríti a szexuális zaklatás fogalmát. Ha munkatárs lenne akkor vagy a főnöknek bepanaszolod, de akkor is érdemesebb személyesen intézni az ilyesmit (mert sajnos a főnökök se szeretik az árulkodó "hisztérikákat", akik csak panaszkodnak - bármennyire jogos is).
De mivel főnök, így vagy eltűröd ezt a stílust, vagy munkát váltasz.
Szeretném azt mondani, hogy de hát egyenlőség an, meg legyen nagy szád, csináld ezt meg amazt, de mivel nem egyenlőek az erőviszonyok és függőségi helyzetben vagy, nem tudsz mit kezdeni ezzel. Vagy figyelmen kívül hagyod, vagy pedig másik munkát keresel.
2/2 anonim válasza:
Tegyél úgy mintha meg sem hallanád. Ne látszódjon rajtad a döbbenet, vagy ilyesmi. Abszolút semmi reakció. Attól magában biztos ideges lesz, bár befejezni úgysem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!