Miért kell ennyire erőlteti iskolákba ezt a vallást?
Figyelt kérdés
Sajnos katolikus suliba járok és azt vettem észre hogy mintha erőltetnék a gyerekekre ezt a vallást például kötelező imádkozás meg hittan meg kápolna meg ilyenek. Én nagyon utálom és tudom hogy csak egy mese az egész, úgy sem igaz amit mondanak meg ami le van írva a bibliába de ezt így nem mondom ki suliba csak tudom. Persze tudom tudom a válasz csak ennyi akkor menj át egy állami suliba lehet az lesz de akkor is túlzásnak tartom meg utálatosnak. 13 l.2018. márc. 5. 15:06
31/32 anonim válasza:
Én inkább azon háborodtam fel, amikor megtudtam, hogy már az óvodákba is erőltetik. És nem csak azokba, amelyek vallásos alapúak, hanem a teljesen átlagos óvodákba is.
Nem értem, hogy miért kell a kisgyerekek fejét is ezzel tömni. Nem vagyok vallásellenes, ha valakinek jólesik, akkor gyakorolja. De ovis korban a legbefolyásolhatóbbak a gyerekek, és gonosz dolognak tartom, hogy már ilyen kicsiként el akarják ültetni ezeket a gondolatokat a fejükben, esélyt sem adva nekik, hogy később önként döntsenek arról, hogy szeretnének -e ezzel a dologgal foglalkozni, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!