Miért kell ennyire erőlteti iskolákba ezt a vallást?
Életem, többször is válaszoltam a kérdezőnek, fel sem tűnik, de te butázol másokat? :D
Még jó, hogy nem vagy vallásos. Mi lenne itt...
13
Mi lenne itt? NA? Ne életemezzél! Lekezelő nem egyenlő az intelligenssel, túl sok Doktor House-t néztél, talán?
Még mindig várom a hat olyan dolgot, amit csinálok és ami ordenáré és baromság. (ahhoz képest, hogy azt írtad, hogy kapásból tudnád mondani, elég sokat gondolkozol rajta)
Tudnám mondani, ha ismernélek. Fogalmam sincs, mit csinálsz azon a jeleneten kívül, amit itt rendezel. Ez nekem elég nyilvánvaló volt, így nem is tettem hozzá. Gondoltam, alap mindenkinek.
Nem csinálsz itt mást, csak járatod le magad, de egyre jobban. Ezt talán vehetjük egynek :)
Innentől ha nem haragszol, figyelmen kívül hagylak, mert az az első szabály az életben, hogy hülyékkel nem vitatkozunk.
Az első válaszomnál neked, még nem gondoltam hogy ekkora gyökér vagy, de sajnos úgy tűnik, felülmúltad az elképzeléseimet.
További jó hülyézést :)
Jól is teszed, hogy eljössz abból a suliból.
Én személy szerint nagyon ellenére vagyok ezeknek a vallásos és Bibliás b*romságoknak.
Én meg is őrülnék, ha bevezetnék a magyar oktatási rendszerbe a kötelező imádkozást és a templomba járást. Szerintem akkor suli mellé járnék.
Tisztázzuk akkor: mivel egy lusta, elkényeztetett hisztérika vagy, CSAK AZÉRT odamentél egy katolikus iskolába, mert az közel van.
Rejtély, hogyan vettek fel téged, hiszen írásod alapján rém buta és korlátolt vagy, majdhogynem analfabéta. Annyi eszed azonban lehetne, hogy belásd, nem fog az egész oktatási rendszer egy ilyen ostobenkó tyúkhoz igazodni. Szerencsére még vannak hívő emberek, ugyan hadd járjanak már a nekik tetsző iskolába. Tegyél nekik egy nagy szívességet, húzz el onnan! Menj valami trendyyyyy drogoss$$$h yoló iskolába, az való neked.
És nem "erőltetik" a vallást, normális embereknek ez a természetes.
Ez bizony így is marad, vagy inkább még fokozódik, ha a jelenlegi hatalom marad. Ez a kormány erőlteti ezt, illetve a pénzt is ezekbe az iskolákba "tolja" ezerrel.
Ha felnőtt lennél mondanám, hogy április 8, így csak annyit tehetsz, hogy beszélsz a szüleiddel, és iskolát váltasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!