Miért kell ennyire erőlteti iskolákba ezt a vallást?
Katolikus iskolában normális,hogy ennyire intenzív a vallás. Nem tudok mit mondani,arra,hogy utálod. Szüleidnek mondtad már?
Az,hogy igaz-e vagy hazugság,lehet vitatkozni,s nem feltétlen jutunk dűlőre.
Hát ez most olyan, mintha azt kérdeznéd, mi a bánatnak küldenek ki kapálni egy kertészképzőben :D
Én eddig nem is gondoltam volna, hogy olyan emberek járnak katolikus suliba, akik nem hisznek. Miért? Persze, hogy kötelező, ez náluk alap dolog, nem?
5
Miért is vagyok olyan buta? :D Mert nem egy 2000 éves hülyeség szerint élem az életem. :D
5
Egyél véczés után mosdatlan kézzel, mert az tök egészséges!
(Máté 15:20) :D
Én ugyan távol állok a vallástól, de szerintem kapásból hat olyan dolgot tudnék mondani, amit csinálsz és ordenáré baromságnak tartom, kedves 64%-os.
Ugye tudod, hogy akinek ennyire hangoztatnia kell, hogy a másik hülye, annak erősen kompenzálnia kell valamit? :)
9
Na "mondjad". :D
Senkit nem hülyéztem le. A vallás butít. Pont. Ha e kettő között nem érzed a különbséget, akkor nem biztos hogy hülye vagy, de buta mindenképp. :)
(és annak mit kell kompenzálnia, aki válasz helyett csak beböfög valami degradálót, hogy ettől hízzon az egója? :D )
(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!