Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért kell ennyire erőlteti...

Miért kell ennyire erőlteti iskolákba ezt a vallást?

Figyelt kérdés
Sajnos katolikus suliba járok és azt vettem észre hogy mintha erőltetnék a gyerekekre ezt a vallást például kötelező imádkozás meg hittan meg kápolna meg ilyenek. Én nagyon utálom és tudom hogy csak egy mese az egész, úgy sem igaz amit mondanak meg ami le van írva a bibliába de ezt így nem mondom ki suliba csak tudom. Persze tudom tudom a válasz csak ennyi akkor menj át egy állami suliba lehet az lesz de akkor is túlzásnak tartom meg utálatosnak. 13 l.
2018. márc. 5. 15:06
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
81%

Katolikus iskolában normális,hogy ennyire intenzív a vallás. Nem tudok mit mondani,arra,hogy utálod. Szüleidnek mondtad már?

Az,hogy igaz-e vagy hazugság,lehet vitatkozni,s nem feltétlen jutunk dűlőre.

2018. márc. 5. 15:10
 2/32 A kérdező kommentje:
Hát ha nagyon erősködök akkor át fogok menni másikba és szerintem azon leszek mert én nem akarom hogy közöm legyen kicsit is a valláshoz. Ja és nem szállt meg a sátán se és nincs bennem démon...
2018. márc. 5. 15:13
 3/32 anonim ***** válasza:
89%

Hát ez most olyan, mintha azt kérdeznéd, mi a bánatnak küldenek ki kapálni egy kertészképzőben :D

Én eddig nem is gondoltam volna, hogy olyan emberek járnak katolikus suliba, akik nem hisznek. Miért? Persze, hogy kötelező, ez náluk alap dolog, nem?

2018. márc. 5. 15:14
 4/32 A kérdező kommentje:
Azért járok ide amúgy mert nagyon közel van a lakhelyemhez, csak 1 megálló és 3 perc gyalog
2018. márc. 5. 15:25
 5/32 anonim ***** válasza:
43%

5

Miért is vagyok olyan buta? :D Mert nem egy 2000 éves hülyeség szerint élem az életem. :D

2018. márc. 5. 15:26
 6/32 anonim ***** válasza:
26%

5

Egyél véczés után mosdatlan kézzel, mert az tök egészséges!

(Máté 15:20) :D

2018. márc. 5. 15:27
 7/32 anonim ***** válasza:
84%

Én ugyan távol állok a vallástól, de szerintem kapásból hat olyan dolgot tudnék mondani, amit csinálsz és ordenáré baromságnak tartom, kedves 64%-os.

Ugye tudod, hogy akinek ennyire hangoztatnia kell, hogy a másik hülye, annak erősen kompenzálnia kell valamit? :)

2018. márc. 5. 15:30
 8/32 A kérdező kommentje:
Ha már a bibliánál tartunk [link] Ezek után mondja valaki, hogy nincs okom utálni ezt a f*t
2018. márc. 5. 15:30
 9/32 anonim ***** válasza:
Akkor válts sulit. Mi mást lehet erre mondani? Komolyan, milyen választ vársz? :D Emeld meg a feneked és tömegközlekedj szépen a következőig, ahogy a normális emberek szokták már ennyi idősen.
2018. márc. 5. 15:33
 10/32 anonim ***** válasza:
36%

9

Na "mondjad". :D

Senkit nem hülyéztem le. A vallás butít. Pont. Ha e kettő között nem érzed a különbséget, akkor nem biztos hogy hülye vagy, de buta mindenképp. :)

(és annak mit kell kompenzálnia, aki válasz helyett csak beböfög valami degradálót, hogy ettől hízzon az egója? :D )

(

2018. márc. 5. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!