A sok egyetemista hogyan, miből tudja megoldani az albérletet?
Nem voltak képesítéseim, pont ez az. Képességeim voltak.
Kicsi koromtól kezdve könnyen felfogtam a logikus dolgokat (cserébe megszenvedtem az irodalommal), átláttam a bonyolult dolgokat, jó logikám volt, jól számoltam, valamint mivel kiskoromtól kezdve tanultam beszéd- és tárgyalástechnikát, így az is jól ment.
Akkoriban amit munkaköri megnevezésnek kaptam az a "Pénzügyi tervező" volt. A munka maga gyakorlatilag egy gazdasági igazgatóéval volt egyenlő, de annak mégsem tehettek meg egy 14 évest. Így maradt ez a megnevezés.
Nekem kellett foglalkoznom a teljes költségvetéssel. Egy nagyobb cég (közel volt ahhoz, hogy világcégnek lehessen nevezni, de végül nem érte el, miután 2014 nyarán munkahelyet váltottam, 2015 elejére csődbe mentek) magyarországi ágánál.
Figyeltem a valós kasszát, a részvény-eseményeket, a bevételeket és a kiadásokat. Én határoztam meg minden termékünk és szolgáltatásunk árát a piac és a célközönség alapján. Én határoztam meg, hogy mire mennyit költhetünk (az utolsó papírlaptól a legnagyobb projectekig). Nekem kellett a pénzügyi tárgyalásokat lebonyolítanom a partnerekkel.
Igazából nem volt egy nehéz munka, tehát aki kicsit felkészül, az könnyen meg tudja csinálni.
Nyugodtan firtasd!
Nem azért, mert vitázni szeretnék, hanem mert ha valaki más olvasó is idetéved, az eszmecserénkből talán kiszűrhet saját magának hasznos információkat.
Szóval amíg nem meghazudtolni, megkérdőjelezni, belekötni akarsz, hanem egészségesen érdeklődve kérdezni, addig rendben van!
Jut eszembe: 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!