Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek szemét vagyok, ha...

Szerintetek szemét vagyok, ha ezt megtenném?

Figyelt kérdés

Mindig is tetszett az egyik tanárom,és szerettem volna,ha lett volna köztünk több is,néha még azt is észrevettem,hogy mintha némi-nemű "jelet" is adott volna,de utána rájöttem,hogy csak játszott velem. Mit ad az Isten,nemrég jutott tudomásomra,hogy viszonya van/volt az egyik diákjával,és Én ezt jelenteni szeretném az igazgatóságon,azért mert hogyha "velem nem lesz,akkor már mással se legyen" alapon.

Szerintetek szemét lennék,ha ezt megtenném?

Ui. Félreérthetetlen bizonyítékom van ellenük,magyarán ez nem csak üres fenyegetőzés lenne!

2018. febr. 4. 00:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%
Ez a 3 észkombájn pontozott le? Hű akkor nem fáj :DDDD sőt, simongassa rekeszizmom
2018. febr. 4. 12:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Hülye vagy? Szólj!! Vagy a gyereknek az anyjának! Mert kiskorú (gondolom) és egy 18+os tanárról van szó! Szólj! De úgy hogy ne szivárogjon ki hogy te voltál az! Amúgy 100% hogy kirúgják a tanárt! Ne aggódj.. Vagy legyél rafinált! Húzz hasznot belőle! Zsarold :) de csak óvatosan és ne ess túlzásba! :)
2018. febr. 5. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!