Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek szemét vagyok, ha...

Szerintetek szemét vagyok, ha ezt megtenném?

Figyelt kérdés

Mindig is tetszett az egyik tanárom,és szerettem volna,ha lett volna köztünk több is,néha még azt is észrevettem,hogy mintha némi-nemű "jelet" is adott volna,de utána rájöttem,hogy csak játszott velem. Mit ad az Isten,nemrég jutott tudomásomra,hogy viszonya van/volt az egyik diákjával,és Én ezt jelenteni szeretném az igazgatóságon,azért mert hogyha "velem nem lesz,akkor már mással se legyen" alapon.

Szerintetek szemét lennék,ha ezt megtenném?

Ui. Félreérthetetlen bizonyítékom van ellenük,magyarán ez nem csak üres fenyegetőzés lenne!

2018. febr. 4. 00:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Igen, ez nem csak hogy aljas húzás, de egy ritka szemét ember is lehetsz.
2018. febr. 4. 00:35
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Ez hülye ötlet..ha okos lennél megzsarolnád vele és hasznot húzhatnál
2018. febr. 4. 01:13
 3/12 anonim ***** válasza:
59%

"Szerintetek szemét vagyok, ha ezt megtenném?"

Igen.

2018. febr. 4. 01:49
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
A sok idióta meg lepontoz
2018. febr. 4. 02:02
 5/12 anonim ***** válasza:
39%
Azon kívül,hogy szemét dolog,még jól ki is fog csinálni az iskola. Lehet a tanárt kirúgják de egy mocskos rongy leszel nem csak a tanárok,de a diákok szemében is. Gondolkozhatsz az iskola váltáson. (Bár a magyar rendszer mindenhol kapcsolódik. Valahogy elbánnak majd veled)
2018. febr. 4. 02:06
 6/12 anonim ***** válasza:
60%

Tételezzük fel hogy beárulod őket és tényleg ügy lesz belőle és ténylegesen kirúgják a tanárt.

Ez az egész nem ilyen egyszerű de mondjuk ha így lesz lássuk mi fog történni.

Például az iskola felvesz egy új tanárt mondjuk valakit akinek te éppen nem leszel szimpatikus és ezért jól megkeseríti az életed.

Végülis te is megkeserítetted valakinek az életét úgyhogy miért ne.

Másik verzió ha beköpöd őket és a tanár megússza és nem rúgják ki.

Ebben az esetben 100 százalék hogy kiszivárog hogy te árultad be.

Na és akkor aztán te leszel az iskola szégyene, a legpitiánerebb ember az iskolában.

Majd később meg fogod látni az életben hogy lesznek olyan dolgok amik rád tartoznak, és lesznek amik nem.

2018. febr. 4. 02:08
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Ez igencsak gonosz dolog csak azért, mert ha veled ne, akkor mással se, főleg csak egy ilyen miatt kirúgatni...

Főleg most ez a divat, megy a mítúúzás, bárkire rámutatnak hogy "szexuális zaklatás" és már szó nélkül rúgják is ki az illetőt, teszik tönkre a karrierjét, mert miss sértettp.tsa úgy döntött.

2018. febr. 4. 02:26
 8/12 anonim ***** válasza:
52%

Nemtudom nálam az “árulkodás” mindig is a cikis dolgok közé tartozott, főleg gyerekként.

Mit vársz az ügytől, ha beárulod őket? Ha csak annyit, hogy “ők se legyenek együtt” az sajnos nem lesz vígasz. 1.

2 pedig, baromi sokan cikisnek fognak TÉGED is tartani, mert ha ők a rosszat képviselik te leszel az idegesito okostoni, akivel jo esetben a barataidon kivul senki nem oszt meg titkokat balhekat jo bulikat mert mivan ha bearulod.

2018. febr. 4. 08:03
 9/12 anonim ***** válasza:
hát akkor utána tuti te is mész az iskolából. a többiek általában nem tűrik az ilyen köpőseket
2018. febr. 4. 10:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Vótmá...
2018. febr. 4. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!