Miért könnyezett be a tanárom?
Na szóval, nemrég feleltem neki egy szövegből, szemtől szemben csak mi voltunk a teremben... Amikor felelek azt veszem észre,hogy könnyezik a tanár,nem tudom, hogy mit kellett volna tegyek, meglepően ért...Remélem nem valami haláleset történt a családjában vagy ilyenek, azt kell tudni róla, hogy sztem imád tanítani ,nagyon kis talpraesett tanárnénike akit imádok,rólam meg azt,hogy ugyszint imádom a tárgyát, és rendszeresen tanulom , de télleg érdekel, hogy miért pityergett el...lehet furcsa kérdés,de nagyon kiváncsi vagyok, és hozzáteszem nem az első eset, hogy látom ezt.
17L A tanár 40lehet, ha fontos.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! Jó éjt!
Sokminden lehet. Egy múltbéli szomorú esemény, akár csak az, hogy elhagyta egy régi szerelme, de még mindig eszébe jut néha. Az érzékenyebb lelkűek még a régóta történt dolgok miatt is könnyezhetnek, mert erős érzelmeik vannak, amiket könnyen felkavar egy kósza gondolat is.
De lehet, hogy csak egy megható videót látott előző nap, és eszébe jutott.
Vagy beteg valamelyik családtagja. Netán ő maga. Vagy talán meghalt valakije nemrég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!