Hogyan kéne azt kezelnem, hogy kivételezik velem a tanárom, mert tetszem neki?
Figyelt kérdés
2018. jan. 7. 21:49
1/8 anonim válasza:
Lázítsd az osztálytársaidat, hogy kérjék ki maguknak.
3/8 anonim válasza:
Osztálytársak is észrevették már?
4/8 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok. Ők még szerintem nem vették észre,egy fiúnak mondtam el a dolgot,akiben megbízom.
2018. jan. 7. 23:03
5/8 anonim válasza:
Sehogy. Most őszintén hogy akarod kezelni? Nem kell róla tudomást venni, és csinálj mindent úgy, ahogy eddig. Ha eldurvul a helyzet, vagyis láthatóan szivatni kezd, beszólógat, szólsz a szüleidnek, és mentek az igazgatóságra. De amúgy is, ha látja, hogy nem foglalkozol vele, le fog szállni rólad.
6/8 anonim válasza:
Amíg az osztálytársaidnak nem tűnik fel, addig simán lehet, hogy csak bemeséled magadnak. Addig semmit se csinálj.
Mit mondott az, akinek elmondtad?
7/8 anonim válasza:
Tanulj, mint a kis güzü!
Szolgálj rá a kivételezésre.
8/8 anonim válasza:
Most őszintén. Használd ki. Ahogy az előttem szólók is írták, ha eldurvulna a helyzet elég akkor gondolkodni ezen, addig meg van egy megajánlott tárgyad nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!