Hogyan kénem ezt a helyzetet kezelnem? Kezdem eléggé kellemetlenül érezni magam! 15/L
Idén kezdtem a gimnáziumot,és egy eléggé kedves kémia tanárt kaptunk. Próbáltam nagyon figyelni az óráján,és észrevettem,hogy nagyon sokat figyelt,volt,hogy kifejezetten bámult. Az már a legelső órán feltűnt,hogy mindenki mást a vezetéknevén szólított,engem pedig a keresztnevemen. Néhány órával később,csináltam szorgalmi feladatot,és óra végén mikor odavittem neki,hogy leellenőrizze,akkor már csak néhányan voltak a teremben,és miután megnézte a munkám,rám nézett,és azt mondta,hogy kísértetiesen hasonlítok a lányára,aki már felnőtt,és külföldön él. Nem nagyon tudtam hová tenni ezt az egészet,olyan furcsa volt.A következő órán,mikor dolgozatot írt az osztály,nekem 4-est adott ugyanannyi pontra,amiért a padtársamnak csak 3-ast adott. Ma pedig az történt,hogy ahogy vonultunk be a terembe,köszönt a többieknek,hogy "Szervusztok,jó reggelt!" nekem pedig külön köszönt,hogy "Szia Flóra!"és senki másnak nem köszönt külön.
Holnap is lesz velem órám,méghozzá bontott óra,ami azt jelenti,hogy nem az egész osztály,a 36 gyerek lesz együtt,hanem csak 9-en leszünk,és félek,hogy megint lesz valami "attrakciója".
Lehet valamit elszúrt a lányával, és projekció.
Ha már felhozta a lányát, aki külföldön él. Érdeklődj, néhány szóból kideríthető milyen a kapcsolatuk, majd hívd fel a figyelmét, te nem vagy a lánya, a lánya külföldön él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!