Anyukák, ti hogy kezelitek a helyzetet, ha véletlenül rányittok a maszturbáló gyereketekre?
Soha nem tortent ilyen.
13 es 17 evesek.
Elnezest kernek talan? Nem tudom.
Nyitott már rám anya.
Utána se szó se beszéd a témáról, úgy viselkedett mintha semmit sem látott volna.
Persze nekem égett a fejem, napokig a szemébe sem tudtam nézni.
Idővel meg elkezdett halványulni az emlék.
Szerintem ez a legjobb, amit egy szülő tehet. Nem hozza fel a témát, és legközelebb kopog.
Sose történt még ilyen. Nem hiszem el, miért nem lehet ezt olyan időpontra tenni, amikor már mindenki alszik? :D Na meg nálunk alap a kopogás is.
20N
Illik kopogni, mielőtt benyitsz más szobájába. Fürdőbe se mászkálunk be egymáshoz.
Teljesen mindegy, hogy mit csinál, akkor se illik rátörni az ajtót.
Én is elvárom, hogy tiszteletben tartsa a magánéletünket, és törje ránk a háló ajtaját, meg ne mászkáljon be, ha nem szükséges.
Aki elég nagy a maszturbáláshoz, az elég nagy ahhoz is, hogy egyedül rendet tartson. ;) Úgyhogy eleve nem mászkálok be a kamasz fiamhoz napi rendszerességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!