Miért kivételezik velem a tanár? Dolgozatra nem nagyon készültem és 4-es lett. Másoknak akik olyat irtak mint én (ők segítettek) mind 3-as lett.
Vagy kedvel, vagy szívat/leckéztet.
Mert pl. én simán megjátszanám, hogy ha észre veszem a feltűnő hasonlóságot és mellette tisztában vagyok az illető képességeivel, akkor a többiekét lerontanám. Mert így előbb-utóbb megelégelik a többiek és nem segítenek többet. Így rákényszerül az illető, hogy tanuljon, ne mindig másokon kapaszkodjon felfelé.
2 emberről lestél, így jobbat írsz náluk ez törvényszerű, ha 2 azonos képességű között ülsz.
Másrészről meg látszik, hogy egy tipikus önző alak vagy, hiszen te lemásoltad a dolgokat, de nem adtál tovább infót!
Engem hívtak már féregnek, szar alaknak, stb. olyanok akik rólam másoltak, mert:
-jobbat írtam náluk
-2 oldalas kérdőív esetén nem voltam hajlandó 30 percet a kész oldal felett időzni, persze a másik felét is rólam írta
-először megírtam a sajátomat és utána kezdtem csak kiszámolni a feladatot az ő adataival (A és B csoport)
Örök emlék marad, hogy pl. bentlakásos gimiben szünet előtti utolsó nap irtunk az éves anyagból egy dolgozatot, ami a teljes jegy 25%-át adta, 27 emberből csak én készültem rá, majd az egyik nagy arc kitalálta ne írjon senki semmit sztrájkoljunk!
Elöl ültem, betartottam, amit terveztek, szépen bealudtam (hajnal 5-ig ezt tanultam), majd arra eszmélek, hogy közli oktató 1 perc maradt. Mikor hátrafordulok látom mindenki körmöl...
Ez eddig rendben is van, de kikiáltottak főkolomposnak. Igazgatói intő 1-est kaptam, a tárgyból előtte kerek 5-ös voltam, ezzel a 25%-nyi 1-essel is 4-est gondoltam, erre megbuktattak és mehettem egész nyáron suliba!
Másik vicces dolog, rám fogta pár nagyágyú, hogy ők azért írtak csak mert látták, hogy én írtam
(Valamiért lemaradt egy része)
Sokaknak rossz lett, de csak én buktam, ennek ellenére az utolsó évben mindenki engem hibáztatott, mint kitalálót és a kitalált stratégia megszegőjét...
A 10 éves osztálytalálkozón is ez volt a fő téma, hogy mennyire elárultam őket. Nem bírtam ki röhögés nélkül, mennyire nem képes felvállalni magát az a 2 díszpinty, pedig az egyik sebész a másik meg rendőr lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!