Tanárom megalázott az egész osztályom előtt. Ti mit tennétek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Barátom keze a lábamon volt órán, én észre sem vettem, és a tanár keresztül üvöltött a termen, h megtenne e, hogy kiveszi a kezét a lábaim közül, holott közel sem volt a szituáció ehez. Én erre fölkaptam a fejem mert hát addig el voltam bambulva és olyan szinten megalázva és dühösnek éreztem magam.2017. dec. 20. 20:57
2/13 anonim válasza:
Tedd túl magad rajta, pár nap alatt lecseng a dolog, és lesz helyette más, amin csámcsoghatnak az osztálytársak.
3/13 Bubuka508 válasza:
Megdicsérném a barátomat, amiért a lábamat fogdosta.
4/13 anonim válasza:
Legközelebb a srác farkát simogatnám az órán.
5/13 anonim válasza:
Azt tudod hogy ez hülyeség hogy nem vetted észre?
Egy kicsit nézzetek magatokba és úgy kellene viselkedni
ahogy illik.
6/13 anonim válasza:
Egszer mi úgy a így voltunk
Aranyos volt a tanárom mer annyit mondott “de jó nektek, irigykedek rátok”:))
De nem ott arra fele fogta hanem kb a térdem fele inkább nekem.
7/13 anonim válasza:
Eddig oké a sztori, de mikor érsz ahhoz a részhez, ahol megaláztak? Mert eddig csak egy teljesen jogos, enyhe beszólást írtál le.
8/13 anonim válasza:
Szólj az igazgatónak, szülőknek, stb. Vagy legközelebb csak mondj annyit, hogy rossz lehet a tanárbának, hogy nincs kit taperoljon.
9/13 anonim válasza:
Vegyél neki valami szép karácsonyi ajándékot, amiért még ezek után is engedi, hogy egymás mellett üljetek.
10/13 anonim válasza:
Semmit. Ne a tanárodra legyél dühös, ha nem a barátodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!