Tanárom nem teljesítményre osztályoz, hanem akit nem szeret azzal nagyon kiszúr. Volt veletek ilyen?
Van egy tanárunk aki nem a teljesítményünk szerint osztályoz,hanem akit szeret annak 4-esnél rosszabbat nem ad,hiába alig jártak be az órákra és amikor ott is voltak,akkor bődületes baromságokat mondtak,akkor is 4-est illetve 5-öst kaptak.
Én is azok közé tartozom,akiket valamiért nem szeret,hogy miért nem szeret azt nem tudom.
Indoka nem nagyon van rá,hogy utáljon,mert mindig ott voltam az óráin és készültem mindig,ennek ellenére folyton gyenge ketteseket ad,nekem is és még jó pár embernek.
Ráadásul akiket szeret,azoktól sokkal könnyebb kérdéseket kérdez,mint azoktól akiket nem szeret.
Veletek már volt ilyen eset? Otthon a szüleitek megértették ezt vagy még külön lecsesztek a rossz jegyek miatt?
Volt. Nem is egy, bár különbözően voltak "durvák".
Az egyik kb. szórta az egyeseket, ha épp szar kedve volt, volt olyan óra, hogy egyik diák hat egyest is kapott. De ilyenre pl. hogy nem artikulált jól.
De én ezt felvételin is megtapasztaltam, a dekoratívabb osztálytársnőmmel csak elcsevegett a feleségéről a felvételiztető "tanár úr" szóbelin, velem meg nagyon szemét volt, konkrétan alázgatott, mert rövid hajam volt, az asszisztáló diák kijött utána bocsánatot kérni tőlem. :O
Erre sajnos fel kell készülnöd, hogy jó pár ember, aki hatalmi pozícióban van, nem a tudásod szerint fog téged értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!