Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Rocker vagyok és ezért utálnak...

Rocker vagyok és ezért utálnak, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Rockot és metált hallgatok és ezért utál az osztályom. Mindennek elmondanak, közben semmit sem tudnak rólam. Én nem kötekedek, nem kritizálom az ő zenei ízlésüket és inkább jó messzire elkerülöm őket. Csak akkor szólok vissza ha már nem bírom tovább...

Minden nap alig várom hogy vége legyen és a zenébe menekülhessel, pedig eddig szerettem az iskolát.

Nem tudom meddig bírom még, segítsetek! Sorstársakkal is szívesen beszélgetnék :) 13/L

2018. jan. 3. 18:18
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

A kedvenceim: Slipknot, Tankcsapda, Green Day, Bullet for my Valentine, Nickelback :)

2018. jan. 4. 22:45
 22/28 anonim ***** válasza:
65%
Milyen Mainstream...
2018. jan. 6. 16:20
 23/28 anonim ***** válasza:
66%
Értem, hát nem lepődtem meg, hogy ezek a kedvenceid. Na mindegy, lesz majd ez jobb is pár év múlva remélhetőleg. :D
2018. jan. 6. 18:17
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 éves vagyok és Deicide-ot hallgatok. :D \m/
2018. jan. 6. 19:14
 25/28 Tom Benko ***** válasza:
96%
Fölösleges foglalkozni ilyennel, ebben a korban teljesen normális. Pár év múlva majd csak a retardáltak maradnak ezen a szinten. Addig meg zárd ki őket, ne foglalkozz a piszkálódással.
2018. jan. 7. 16:34
 26/28 anonim ***** válasza:
4%
Te se vagy különb náluk hidd el. Azt hiszed egyedi vagy pedig nem. Ez is csak divat. Teljesen értelmetlen ezen hisztizni.
2018. jan. 10. 16:48
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A te korosztályod többsége, sőt még a 14-17 éves korosztály javarészét a csordaszellem hatja át. (ezt de jól megfogalmaztam😹) Aki nem olyan mint a többség azt általában kinézik a csoportból és bántják. Ismerem mert általánosban én is hasonló helyzetben voltam. Aztán gimiben szerencsére ez alábbhagyott mert egyrészt kis létszámú osztályba kerültem, másrészt meg az évfolyamomban nem kevés rocker van. 😺

Egyébként javaslom hogy hallgass bele néhány Lordi, Set It Off, Halestorm, AvengedSevenfold illetve. Offspring számba.

18L 😉

2018. jan. 10. 18:57
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a metált meg hallgatok rapet vagy alpári dj-t. Ne hallgass azokra akiknek nem tetszik az ízlésed. :) 16/f
2018. márc. 15. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!