Rocker vagyok és ezért utálnak, mit csináljak?
Rockot és metált hallgatok és ezért utál az osztályom. Mindennek elmondanak, közben semmit sem tudnak rólam. Én nem kötekedek, nem kritizálom az ő zenei ízlésüket és inkább jó messzire elkerülöm őket. Csak akkor szólok vissza ha már nem bírom tovább...
Minden nap alig várom hogy vége legyen és a zenébe menekülhessel, pedig eddig szerettem az iskolát.
Nem tudom meddig bírom még, segítsetek! Sorstársakkal is szívesen beszélgetnék :) 13/L
1) Mielőtt rocker lettél volna befogadtak a közösségbe, jóban voltál a többiekkel?
2) Mindenki eltávolodott tőled? Mindenki piszkál? Van olyan, akivel jóban vagy?
3) Szerinted a rockerségednek mely részei azok, amik a többieket zavarhatják, ami miatt piszkálnak?
Én is dobolok 😊
Előtte kb mindenkivel jóban voltam.. Most egy barátnőm van és ő is rocker
Sajnálattal közlöm, hogy egyik sem nyert
#3 vagyok Kedves Kérdező. Az zsír, ha te is dobolsz. Látom, már itt is oltogat a sok okos, hogy depi, meg hasonló. Ők nyilván a "pompás" Despaszítót, meg hasonló hülyeségeket hallgatják. Ne törődjék a károgókkal! Az élet rövid, hallgass/csinálj azt, amit szeretsz!
Kérem a piros pacsikat a diszkósoktól!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!