Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Rocker vagyok és ezért utálnak...

Rocker vagyok és ezért utálnak, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Rockot és metált hallgatok és ezért utál az osztályom. Mindennek elmondanak, közben semmit sem tudnak rólam. Én nem kötekedek, nem kritizálom az ő zenei ízlésüket és inkább jó messzire elkerülöm őket. Csak akkor szólok vissza ha már nem bírom tovább...

Minden nap alig várom hogy vége legyen és a zenébe menekülhessel, pedig eddig szerettem az iskolát.

Nem tudom meddig bírom még, segítsetek! Sorstársakkal is szívesen beszélgetnék :) 13/L

2018. jan. 3. 18:18
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%
Egy igazi rocker nem foglalkozik a tömeg véleményével.:-)
2018. jan. 3. 18:21
 2/28 anonim válasza:
82%
Csapd le mindet! Ne feledd a Rock örök és elpusztíthatatlan!
2018. jan. 3. 18:24
 3/28 anonim ***** válasza:
81%
Szia! Szard le, hogy mit mondd a sok birka. Én 12 éves korom óta metált hallgatok, pedig már 42 vagyok. Sőt, mivel én úgy gondoltam, hogy akarom, még dobolni is megtanultam. Természetesen nem szambát dobolok, hanem trash-metált. Engem nem zavar, ha valaki diszkó, vagy komoly zenét hallgat, csak nekem ne kelljen. Én maradok az Iron Maidennél, Running Wildnél, és hasonlóknál. ŐRIZD MEG A SAJÁT STÍLUSODAT!
2018. jan. 3. 18:28
 4/28 anonim ***** válasza:
56%
Mert biztos ez a "én vagyok itt az egyedi nem állok be a sorba csak egy másik tömegbe ezért mégse egyedi" kisgyerek!
2018. jan. 3. 18:45
 5/28 D-Mano ***** válasza:
99%

1) Mielőtt rocker lettél volna befogadtak a közösségbe, jóban voltál a többiekkel?

2) Mindenki eltávolodott tőled? Mindenki piszkál? Van olyan, akivel jóban vagy?

3) Szerinted a rockerségednek mely részei azok, amik a többieket zavarhatják, ami miatt piszkálnak?

2018. jan. 3. 19:28
 6/28 BBWLoverMan válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ez lenne a valódi ok. Eddig a legtöbb valamilyen csoportban amibe bekerűltem egyedűl, de legalábbis erős kissebbségben voltam a zenei ízlésemmel. Soha nem okozott semmi gondot. Koncertekre nem velük járok. :) De amúgy hogy is van ez? Mert ha mondjuk szünetben begubózól egy füllhallgató mögé, a helyett hogy szocializálódnál... Hát az nyílván nem segít. Ha meg az iskolában nem hallgatod akkor végképp nem értem.
2018. jan. 3. 21:25
 7/28 A kérdező kommentje:

Én is dobolok 😊

2018. jan. 3. 22:12
 8/28 A kérdező kommentje:

Előtte kb mindenkivel jóban voltam.. Most egy barátnőm van és ő is rocker

2018. jan. 3. 22:14
 9/28 A kérdező kommentje:

Sajnálattal közlöm, hogy egyik sem nyert

2018. jan. 3. 22:15
 10/28 anonim ***** válasza:
82%

#3 vagyok Kedves Kérdező. Az zsír, ha te is dobolsz. Látom, már itt is oltogat a sok okos, hogy depi, meg hasonló. Ők nyilván a "pompás" Despaszítót, meg hasonló hülyeségeket hallgatják. Ne törődjék a károgókkal! Az élet rövid, hallgass/csinálj azt, amit szeretsz!

Kérem a piros pacsikat a diszkósoktól!:)

2018. jan. 3. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!