Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Rocker vagyok és ezért utálnak...

Rocker vagyok és ezért utálnak, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Rockot és metált hallgatok és ezért utál az osztályom. Mindennek elmondanak, közben semmit sem tudnak rólam. Én nem kötekedek, nem kritizálom az ő zenei ízlésüket és inkább jó messzire elkerülöm őket. Csak akkor szólok vissza ha már nem bírom tovább...

Minden nap alig várom hogy vége legyen és a zenébe menekülhessel, pedig eddig szerettem az iskolát.

Nem tudom meddig bírom még, segítsetek! Sorstársakkal is szívesen beszélgetnék :) 13/L

2018. jan. 3. 18:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért néznek le, mert rocker vagy, csak csökkent értelműek, és erre fogják, mert akkor érzik magukat jól, nyeregben, ha valakit valamiért fikázhatnak, ettől növekszik az ő saját önbizalmuk, hogyha lenyomhatnak másokat. Hogy "én legalább nem vagyok olyan darkos rocker , mint ő." És akkor ezzel igazolják maguknak az önbizalomhiányuk miatt, megideologizálják maguknak, hogy miért jobbak másoknál, ráadásul, ha összefognak, és együtt utálnak másokat, mégerősebbnek érzik magukat, mert ők vannak egy csordában, és ők tartoznak, tartanak össze, te meg egyedül vagy, és így könnyedén le lehet szólni , mert nincs aki kiáll érted. Csak pont erre fogják, hogy rocker vagy, mert jobbat nem találtak ki. Eddig terjed az intelligenciájuk szegények buták, nem kell velük foglalkozni, nekik ennyi intelligencia adatott.
2018. jan. 3. 22:20
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
*hogyha kiszúrják,hogy valaki miért különbözik a többitől, miért lehet őt bántani, szapulni, kinézni maguk közül.
2018. jan. 3. 22:21
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
*Amiért ő támadható,és szerintük" selejtnek " megbélyegezhető,kikiáltható, mert valamiben nagyban, szembetűnően különbözik másoktól . 12-13 vagyok még, bocsi.
2018. jan. 3. 22:22
 14/28 A kérdező kommentje:
Hát most a legújabb kedvencük a "g..i emo". Pedig nem vagyok emo és nem is nézek ki úgy... Ráadásul szerintem nem érdekli őket annyira hogy megkülönböztessemek két különálló stílust
2018. jan. 3. 22:26
 15/28 anonim ***** válasza:
82%
Én is 13/l vagyok, rocker de nem annyira mint az egyik barátnőm akit nap mint nap ér beszólás emiatt. Ő nagy ívből lesz@rja hogy mit mondanak róla az emberek, fel sem figyel rá :-)
2018. jan. 3. 23:01
 16/28 anonim válasza:
26%
Na itt van megint egy tini bzi vagy tini pcsa nem is tudom mi... 13 évesen barátnője van.. Jézusom 😦😱hol van ez a világ??????????????? Lassan 10évesen már szpják egymást hallod..
2018. jan. 4. 18:13
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is rocker vagyok, engen is utálnak de finoman fogalmazva nem érdekel. Kövesd a példám. 14/F
2018. jan. 4. 18:44
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez kicsit off, igazából nem is a kérdésedre válaszolnék, csupán érdekel. Miket hallgatsz? Mondj pár bandát, érdekel, hogy a mai 13 éveseknek mi is a rock és a metál. :D
2018. jan. 4. 19:33
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj kérdező, a te korosztályodban sajnos gyakoriak az ilyen kiközösítések, de akik ezt csinálják azok bárkit ki néznek maguknak akin meg lehet fogni valamit..hasonló helyzetben én is voltam, de nem kell velük törődni. te csak azokkal törődj igazán akik szeretnek és elfogadnak olyannak amilyen vagy ;)
2018. jan. 4. 19:41
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz velük, nincs mibe kötekedniük...

AM miket hallgatsz?

2018. jan. 4. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!