Az miatt fel lehet jelenteni valakit, hogy jártunk egy ideig egy sráccal? Többi lent.
Lelki zsarolas is eroszak a jog szerint, viszont a feljelentgetessel ne jatszal, mert komoly dolgok lehetnek belole. Szerintem keruld el ennek a valakinek a tarsasagat es ha nem hagy beken, akkor szolj egy olyan felnottnek, akirol ugy gondolod, hogy komolyan vesz es segiteni is tud.
A feljelentest, vagyis a feljelentessel valo fenyegetest bevetheted ... mond meg, hogy mondhat rolad barmit a suliban, akkor Te meg elmondod, hogy mivel zsarol.
Megegyszer mondom ezzel ne jatsz! Eloszor is a rendorseg utanajar mindennek. Megtudjak ki es honnan irta az uzenetet. Nem is lehet visszavonni a feljelentest mondvan meggondoltad magad, mert az eroszakos buncselekmenyek torvenyileg uldozendoek, tehat ha elindul az eljaras, akkor azt mar nem lehet leallitani.
Ha kiderulne, hogy hazudtal, akkor Te utod meg a bokad.
Ilyenekkel ne jatszal, mert mar mint korabban irtam, nagyon komoly dolgok alakulhatnak egy ilyen gyerekcsinybol.
Ha elérte vele a célját, akkor szerintem belefér a szexuális kényszerítésbe, nézz utána, de még ha így is van, én nem vállalnék be egy ilyet. (Nem tudom elképzelni, hogy jó hatással lenne a megítélésedre a tágabban vett környezetedben, illetve arra, hogy fog e hozzád közeledni még a jövőben közeledni férfi abból az ismeretségi körből ahol ennek a híre elterjed.)
Amúgy ha nem érte el a célját, akkor szerintem is inkább zsarolás. (de ennek is olvas utána)
Tipp: Válaszd meg, hogy kivel kezdesz járni, ilyen esetekben meg egyrészt szakíts, másrészt előbb inkább csak fenyegess, és csak akkor menj rendőrségre ha feltétlen szükséges.
Nos, a felnott vilagban mar nincs mindig bocsika. Nem lehet mar mindent elintezni egy megbano mosollyal. Es igen is van fiatalkoruak bortone, tehat ne bizz benne, hogy nincs benne a veszely.
Szerinted ha elindul egy ilyen ugy, honapokig dolgozik rajta egy stab, a vegen majd csak annyit mondanak, hogy na jol van kisgyerek, most meg megusztad?
Sajbos a felnott eletben ez mar nem ilyen egyszeru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!