Bűnös-e az a tanár aki gyakorló pedofil kollegáját nem meri jelenteni mert fél annak apjától aki az igazgató és annak fityiszes politikai kapcsolataitól?
Itt ez a gyöngyszem cikk.
Szóval röviden évek óta mindenki tanár diák szülő előtt nyíltan pedóskodik egy tanár. Zaklatja a diákokat. Mindenki tudja de tényleg mindenki az összes tanár is.
És a tanárok mit tesznek a pedo kollega ellen? SEMMIT!!!!
Kussolnak és remegnek!!!!
Ugyanis a pedo az adott iskola igazgatójának a fiacskája az apuci meg nagy fityiszes pártember. Szóval a tanárok félnek apucitól félnek az állásuk vesztésétől félnek apuci kezétől mely fityiszes (KLIK stb) kapcsolatain keresztül az ország egészére elérhet!
Kérdésem: NEM BŰNÖS AZ ÖSSZES BESZARI TANÁR ÉPPÚGY AKI TUD A PEDÓRÓL ÉS SEMMI SE TESZ?
Hivatásos kételkedőknek itt a cikk:
Soroksári zaklatás: a fideszes igazgató miatt nem merhették jelenteni
Tanárok, szülők tudtak arról, hogy a földrajztanár szóban zaklatja a diákokat, de a férfi az alapítványi iskolában az igazgató és igazgatóhelyettes posztot betöltő házaspár fia, az apa pedig a Fideszben fontos ember.
A hírportálnak többen egymástól függetlenül elmondták, hogy a földrajztanár – akiről már kiderült, hogy az alapítványi Qualitas középiskolát vezető, igazgató és igazgatóhelyettes posztot betöltő házaspárnak a fia – régóta és rendszeresen zaklatta lány diáktársaikat, „gyakorlatilag mindenkit, aki jobban nézett ki”. Ahogy leírták, ez teljesen nyíltan, az órákon, azok előtt és után, illetve az iskolai kirándulásokon is így ment. A földrajztanár egyáltalán nem zavartatva magát a többi diák előtt célozgatott a lányok nemi életére vagy tett nekik ajánlatot.
Mindenki azt mondta, nincs értelme emiatt bármit szólni, úgysem fog változni semmi. Azt is mondták, hogy nekik van pénzük jó ügyvédekre, és azt is mindenki tudta, hogy az igazgató úr fideszes, így biztosan jó kapcsolatai vannak
Mindenki tudta
"Mindenki azt mondta, nincs értelme emiatt bármit szólni, úgysem fog változni semmi. Azt is mondták, hogy nekik van pénzük jó ügyvédekre, és azt is mindenki tudta, hogy az igazgató úr fideszes, így biztosan jó kapcsolatai vannak
"
Sajnos ez sokat nyom a latba. Valaki feljelenti, és még a végén ő lesz meghurcolva. Ezt senki sem akarja felvállalni.
Mondjuk hogy a szülők sem tesznek feljelentést, az már egy fokkal érdekesebb.
"Valaki feljelenti, és még a végén ő lesz meghurcolva"
Ez már megtörtént egy tanárnő nem feljelentést tett csak egy újságnak beszélt (ebből lett a cikk) és még aznap fegyelmivel kamu indokkal kirúgták a többi dolgozót meg megfenyegették hogy aki egy szót is...
Az ügy már munkaügyi bíróságon de a kimenet biztos. Mivel apuci ugye...
A tanárnő meg sehol se kap állást mert a klik-nek szóltak hogy őt nem...
De amit nem értek.
Ha én egy apa lennék és a lányom azzal jönne haza hogy a tanár úr ezt meg azt próbálta hát én nem feljelenteni m egy sajtóhoz mennék hanem kapnám a széklábat odamennék a pedo köcsöghöz és SZARRÁ verném!!!!
eleve KÉRDÉS!!!
milyen szülő az aki ilyen helyre járatja a gyerekét ezen hírek után? Hogyhogy nem vesz ki a suliból még aznap??
MILYEN SZÜLŐ AZ???
ÉS MILYEN TANÁR A TÖBBI????
ÉS milyen suli az ahol apuka igazgató anyuka igazgatóhelyettes a fiacska meg szabadon fogdossa a diákokat és mindenkinek kuss???
"én biróságon elővenném őket is!"
NA NE FÉLJ!!!!
Ha a tanárok bármit tesznek csak szólnak az ügyről elő is lesznek véve a bíróságon! Ők igen, a pedo meg apuci az nem...
ORBANISZTÁN.
Ez nem pedóskodás, ami azt illeti még csak nem is jogi kategória. Pedagógusként persze etikai vétségnek számít, de innen hogyan tovább?
Kinek szóljanak?
Alapítványi iskola, vagyis a KLIK-hez semmi közük.
"Kinek szóljanak? "
Mondjuk ha lenne gerincük és beszari patkányok lennének odarakná az összes tanár a felmondását az igazgató bácsika elé és közölné: vagy a fiacska megy vagy mi mind de azonnal.
És amit írtam ha én apuka lennék nem szólnék senkinek. Elő fa testápoló és az beszélne helyettem.
"ami azt illeti még csak nem is jogi kategória."
Mahyar György szerint (csak tudja mit beszél) bizony ez jogi kategória.
" de innen hogyan tovább? "
Ja a kérdést magadnak válaszold meg kérlek. Képzeld el te vagy az apuka kislányod oda jár és azzal jön oda a lányod, néz apu mit írt nekekm a tanár a facebookon: azt hogy de jó a valagam meg mit tenne ha ...
Na a kérdés: te vagy apuka. Hogyan tovább?
Magadnak válaszold meg.
"Miért gyűlölöd ennyire a tanárokat?
"
Azért mert a föld legutolsó hulladék szar állatfaja a semmire se jó beszari gerinctelen dilettáns férgek mintapéldányai azért.
Évekig köztük éltem és dolgoztam. Hulladék az összes büdös nekik a munka azért mentek tanárnak mert egyébként még szart pucolni se kellenének sehova. Azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!