Ezért fel lehet jelenteni valakit?
9.-es vagyok, új suli, új osztály, nagyon jó a közösség, csak egy tanár utál miket, de Ő nagyon. Ha köhögök akkor maradjak kussba, vagy betegen ne jöjjek suliba. Értitek.
Többen vonatozunk haza, át kell menni egy aluljárón.
Épp egy srác firkált a falra, le se írom mit. (Valamilyen szolgáltatást nyújt, hívják a +36... számot)
Meglátott minket, elrohant. Előkaptuk a mobilunkat, lefotóztuk, hogy jelentjük, meg az embert a telefonszám mögött (mivel ki volt írva) figyelmeztetjük.
Ekkor jött az a tanár, elkezdett üvölteni, hogy, hogy örökíthetünk meg ilyet stb...
Mi magyarázkodni próbáltunk, hogy ezt jelentettük volna az önkormányzatnál, vagy mit tudom én hol, erre fogta, és kitépte a kezünkből a mobilt, mint ahogy az iskolába szokás elvenni egy napra.
Közölte, hogy tanév végén visszakaphatjuk.
Mivel szerintem nem akartunk ezzel rosszat, és nem az iskola területén voltunk, joga sem volt, hogy elvegye a mobilunkat, ergo kirabolt, ezért fel lehet jelenteni?
Ahhoz meg végképp nincs köze, hogy mi van a galériánkban.
Anyámnak nem merem elmondani, mindig bemagyaráz valamit, és folyton ellenem van... Tudom, hogy muszáj lesz, de először inkább innen kérnék tanácsot.
(Azt hozzátenném, hogy még ha a gimiben is veszik el a telefont, nap végén visszakapnánk...)
Köszönöm, féltem, hogy kinevetnek ilyen indokkal...
A szüleim elváltak, max biztatni tudna, vagy nem is tudom...
De megy a feljelentés, köszönöm a válaszokat!
:)
Jelentsétek fel!
Még az is benne van hogy kirúgják
Hisz olyan dolgot lopott el amiben személyes dolgok is lehetnek, sőt akár hivatalos dolgok is. Nem hiszem hogy a suli ezek után foglalkoztatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!