Kamaszok! Szerintetek ezért fellehet jelenteni egy tanárt?
Lehet, nekem magas amit írtál, de áruld már el.. miért is akarod feljelenteni a tanárt?
Mert esetleg feltűnt neki, hogy az iskolában sokat ölelkeztek?? Igen, azért szólhat.. Mert ha igaz ha nem a nemi hovatartozásotok, az iskola nem arra való, hogy ezeket ki is mutassuk. Nem kell annyit ölelkezni, inkább az órára kell figyelni..
Nem.
(komolyan néha nem értem, hogy a kamaszok miért hiszik, hogy mindenkit fel lehet jelenteni, csak mert nem tetszik nekik amit a másik mond?)
Az igazgatóságnak lehet panaszt tenni. Elsősorban az ő dolguk, hogy a tanárok munkáját felügyeljék.
De rendőrségre vinni ezt a kis semmiséget marhaság. Nem is foglalkoznának vele...
igaza van az utolsónak.. Nem a tanárt kell feljelenteni, hanem viselkedni kell az iskolában. Azért ha valaki reggel a suli előtt átöleli a barátnőjét mert örül a napnak, azért egy tanár sem szól. Ha már a tanárnak szólni kell az ölelkezésért akkor az azért van mert naponta többször észreveszi, és nem akarja, hogy ebből később a diáknak gondja legyen.
A testvéred meg tényleg tanuljon, mert amit mondott neked az baromság..
Engem nem érdekel,hogy ti milyen CSOPORTBA tartoztok,de ha nem akarod,hogy xy(vagyis én) megöleljen,lökd el magadtól és szólj nekem!
ebből a beszédből nekem nem az jön le hogy mindkettőket leszbikusnak tart, hanem hogy valami más áll a háttérben (valaki panasz tett rátok, vagy ő csinált valamit ami osztályfő fülébe jutott és nem tetszik neki pl.: barinőd még se szeretni annyira mikor ölelgeted, és ő terjeszti azt rólad, hogy leszbi vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!