Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kamaszok! Szerintetek ezért...

Kamaszok! Szerintetek ezért fellehet jelenteni egy tanárt?

Figyelt kérdés
Pénteken,bement az angolosokhoz órára(én németes vagyok) és az egyik barátnőmmel akart beszélni. És elkezdte neki mondani,hogy Milyen kapcsolat van közte és köztem? Barátnőm: jó,legjobb barátnők vagyunk. Erre az osztályfőnököm: Engem nem érdekel,hogy ti milyen CSOPORTBA tartoztok,de ha nem akarod,hogy xy(vagyis én) megöleljen,lökd el magadtól és szólj nekem! Mind a ketten lányok vagyunk! és ezzel végülis arra utalt,hogy leszbikusok vagyunk,de csak azért hiszi azt mert megszoktuk egymást ölelni,mivel legjobb barátnők vagyunk!

2014. jan. 21. 12:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
homofób talán?!
2014. jan. 21. 13:22
 12/19 A kérdező kommentje:
Halljátok amúgy könnyű nektek az eszet osztani:D ti nem rendvédelmin tanultok,és anyum most hívta fel a rendőr barátunkat és azt mondta,hogy pénzbírság is lehet a tanárnak:D szóval aki nem tud valamit,annak tipli van!;)
2014. jan. 21. 13:33
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
kis majom, a stílusod alapján az a csoda, hogy nem pofán vert a tanár.
2014. jan. 21. 13:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Remélem megléped a rendőrségi feljelentést, és ezután helyeden fognak tudni kezelni a tanár kollégák, és a társaid is.

Egy tanár nem ok nélkül fog oda menni egy diákhoz, és tesz fel egy ilyen jellegű kérdést. Biztosan voltak előzményei, amit véletlenül elfelejtettél megosztani velünk.

És természetesen kilehet magyarázni a tanárszemszögéből is a dolgot, hiszen az ő feladata a ti védelmetek, és ő csak tudatta, hogy segít ha baj van. Természetesen egy bíró, és az ügyészség is helyén fogja ezt kezelni, és nem fog sokat törődni a tini lázongásokkal.

Anyud rendőr barátja pedig nyilván nincsen tisztában az iskolák szabályzatával, ami minden Mo-on lévő iskolában törvényi szinten tiltja a szexuális jellegű cselekményeket, mind a diák, mind a tanár részéről. Azaz nincs ölelkezés, puszi, csók, ölben ülés stb stb. Természetesen következik ebből, hogy aki a rendet nem tartja be, azt ellehet tanácsolni az iskolá(k)ból, és miután már betöltöd a 16 évet nem is kötelezőek téged felvenni.

( a "rendvédelmisek" pedig nem jogtudósok, bár szeretik magukat ebben a tisztségben is látni, de a tetszelgés a tudástól messze áll)

2014. jan. 21. 14:45
 15/19 anonim ***** válasza:
91%

Megis mit mondasz a rendornek? "A tanarneni lezbikussag gyanujaval vadolt, amikor nem is igaz!"? :D Komolyan, jobb lenne visszaallitani a regi rendszert, ma mar akarmit tesznek a tanarok, jonnek a sertodott, feljelentgetos diakok. Neha igazan megerdemelne egy-ket gyerek a pofont...

Amugy en el tudom kepzelni, hogy a tanara nem szazas. Nekem az ofon ilyen, allandoan a maganeletunkben turkal, mindent tudni akar, kinek ki az uj pasija, kinek valtak el a szulei, kinek vannak anyagi problemai... Es aztan ki is teregeti az egesz osztaly elott a kapott hireket, eleg pofatlan modon.

Lanyok kozotti oleles nem bun! Meg ha lezbik is, akkor sem, nalunk azert sem szolnak a tanarok, hogy az egyik azonos nemu par kezen fogva jarkal a folyoson.

Szerintem eloszor kerdezz ra a tanarnal, legalabb hallgasd meg a magyarazatot, lehet nem is ugy ertette!

2014. jan. 21. 15:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Halljátok amúgy könnyű nektek az eszet osztani:D"

Az észt osztani?

"ti nem rendvédelmin tanultok,"

Te meg nem jogot tanulsz, az tuti.

"és anyum most hívta fel a rendőr barátunkat"

A rendőrnek köze sincs a joghoz. Szerintem az alapvető emberi jogokat nem tudná felsorolni, abban meg biztos vagyok, hogy se az iskolátok házirendjét, se a hatályos jogszabályokat nem ismeri.

"és azt mondta,hogy pénzbírság is lehet a tanárnak:D"

Ja. Már látom is magam előtt. Két tányérsapkás úr bekocog a suliba, kopogtat a tanárin és egy 5 ezres csekket nyújt át, nem? :D

"szóval aki nem tud valamit,annak tipli van!;)"

Taknyos ki cafka :D

2014. jan. 21. 15:21
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"kedves" kérdező

miért itt kérdezel meg valamit, ha az ismeretségi körödben ennyire tudják a dolgokat?

ha már megkérdezel itt valakiket akkor miért azzal jössz hogy XY jobban tudja?

Akik nem tudnak a kérdésedre választ írni azoknak meg tipli van?

Akkor ajánlom, hogy tiplizz te is.. mondjuk tanulni, ha már most van félévi osztás, hogy év végén jobb eredményeket érj el...

2014. jan. 21. 17:56
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Áruld már el nekem, miért is kapna a tanár pénzbírságot?? Mert rád szólt?? Hiszen tanár, az a dolga hogy az iskolán belül tanítson, és "neveljen".. Mit követett el a tanár??

Mielőtt jönnél még agyatlanabb hülyeségekkel előbb tanulj meg rendesen írni (eszet??) , és nem árt ha felfogod hogy mi esetben jár pénzbírság.. Édes istenem.. tényleg ennyire idióta diákok is vannak????

2014. jan. 21. 18:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi a f* köze van a tanárnak ahhoz,hogy ti leszbikusok vagytok-e,vagy nem?:O
2014. jan. 21. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!