általános iskolában szólnak a raszta hajért?
Figyelt kérdés
6. osztályos vagy es most kezdtem el noveszteni a hajam szerintem 7-8. ra meg lesz a raszta csak az aggaszt hogy a tanárok szólnak e erte válaszokat köszi2017. dec. 9. 20:42
1/8 anonim válasza:
Biztos lesz olyan tanár akinek lesz rá valami rossz szava.
2/8 anonim válasza:
Szuleid ilyen fiatalon megengedik?
3/8 A kérdező kommentje:
anyukam megengedi apukam viszont nem nagyon mert azt mondja nem lehet mosi egyaltalán ami baromsag szoval anyukám beszel vele de ki tudja meg meg sok ido tellik el addig
2017. dec. 9. 20:49
4/8 anonim válasza:
Elég nevetségesen fogsz kinézni ennyi idősen raszta hajjal, már ne is haragudj. Várj vele gimiig legalább
5/8 anonim válasza:
A füves cigi a kézbe alap dolog a raszta haj mellé! Volt osztálytársamnak volt raszta haja! Igaz ő 6.-ban már nagyban füvezett! Legalább volt dilerünk! XD
Volt is belőle ügye, de kiskoru volt!
6/8 A kérdező kommentje:
az úgy király en csak azzal a céllal akarok hogy kipróbáljak valami újag
2017. dec. 10. 20:42
8/8 Fruzsi04 válasza:
Nem hinném, hogy szólnának érte.
A festett hajért szólnak de a rasztáért nem.(legalább is nálunk)
De szerintem sehol sem szólnak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!