Mennyire megengedett a raszta haj egy 14 éves lánynál?
Nagyon megtetszett a raszta haj, és szeretnék magamnak pár raszta tincset, csak nem tudom, hogy megengedett-e álltalános suliban raszta haj? a diákok/tanárok véleménye nem érdekel, inkább azzal van gondom, hogy édesanyám a suliban tanít és nem tudom, hogy ez milyen fényt vetne rá. engem alapjáraton nem érdekelnek más véleményei, inkább édesanyámért aggódom, hogy mit mondanának a kollégái, igazgatónő.
ó, és ha édesanyám nem lenne tanárt, akkor szabadna? (mármint, én nem tudok olyan éret, amiért eltilthatnák, hiszen nem megfestem a hajam, nem mérgező)
*tanár
*érvet
rendben, köszönöm.
eddig édesanyámat kérdeztem, azt hitte, csak viccelek, de ha komolyabban belemennék a témába előbb-utóbb megengednék, apukámnak meg mindegy.
Nincs semmi baj azzal, ha szeretnél néhány raszta tincset, a házirendekbe annyi szokott lenni, hogy az öltözék ne legyen kirívó (bár amilyen k.....vásan manapság néhány kislány öltözik, így már erre sem figyelnek a tanárok), meg ne legyen piercinged és tetkód. Legalábbis látható legyen ne legyen.
Ha Anyukád miatt aggódsz, akkor várj egy évet vele, akkor már átkerülsz gimibe/szakközépbe, onnantól meg Anyukádat sem "szólhatják meg" a drága kollégái.
#4 vagyok
Ja, hát én azt nem tudtam :D Akkor meg hajrá! Ha Anyukád megengedi, akkor a kollégáival szemben is meg tud védeni. Meg persze magát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!