Hiányzik az általános iskola, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most jöttem gimibe, úgy hogy senkit se ismerek és már másfél hét eltelt de még mindig nem vagyok jóban senkivel, a tanárok is mások, több tanulás... hiányzik a régi sulim, a régi osztályom, a régi tanárok, minden! Ez el fog múlni? Ha igen mikor?2017. szept. 13. 18:18
1/9 anonim válasza:
El fog múlni. :) próbálj ismerkedni az osztálytársaiddal, mindenki ilyen helyzetben van ott, mint te, az elején könnyebb ismerkedni, ha most nem barátkozol, akkor később nehezebb lesz, mivel kialakulnak a kis klikkek. Ne aggódj, másnak is nehéz. :) a tanuláshoz hozzászoksz, idő kell hozzá, és érthető, hogy így érzed, de ne gubózz be, hívj el valakit aki szimpatikus valahová, suli után, beszélgess szünetekben, próbálj meg feloldódni.
2/9 anonim válasza:
Kisszívem, 1,5 hét telt el... Barátkozz, beszélgess, légy nyitott.
3/9 anonim válasza:
Nekem meg hianyzik a gimi. Masfel het telt el es kivagyok ettol az egyetem "dologtol". Reggel 8tol este 7ig oram van, es a 10 perces szunetek avval mennek el, hogy rohanok egyik epuletbol a masikba, enni sincs egy percem se. Raadasul 200km-re vagyok az otthonomtol. Hianyzik a csaladom, a kutyaim, a barataim. De hat ez van. Valamit valamiert.
4/9 A kérdező kommentje:
Mindnekivel egy picit beszélgettem már de senkit se érzek számomra megfelelő barátnak..
2017. szept. 13. 20:18
5/9 anonim válasza:
Ne add már légyszi elő a hattyú halálát. 1,5 hét alatt baromira senkit nem lehet megismerni. 4 évig ott leszel, szóval fejezd be lassan az önsajnálatot és legyél nyitottabb.
6/9 anonim válasza:
másfél hét XD ne szórakozz már.
7/9 anonim válasza:
Másfél hét után még szép, hogy senkit se érzel megfelelő barátnak. Hiszen még senkit se ismersz.
Legyél sokkal türelmesebb saját magaddal! A barátkozás nem megy egyik percről a másikra. Olyan, mint a szerelem. Egyszercsak majd jön! :)
8/9 anonim válasza:
"Masfel het telt el es kivagyok ettol az egyetem "dologtol". Reggel 8tol este 7ig oram van, es a 10 perces szunetek avval mennek el, hogy rohanok egyik epuletbol a masikba, enni sincs egy percem se. Raadasul 200km-re vagyok az otthonomtol. Hianyzik a csaladom, a kutyaim, a barataim."
Ezt majd így, ahogy van, másold be minden olyan kérdezőnek, aki tavasszal-nyáron azon fog parázni, hogy felveszik-e. ;-)
9/9 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok vajon most mi van a kérdezővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!