Nem álszentség drog megelőzést tartani az iskolákban?
Én idióta dolognak tartom, nekem már ált. iskolás éveim alatt önálló értékrendem volt erről. Ez pusztán azokra hat akik bizonytalanok, és ez a felépített rendszer csak visszatartja őket ettől.
Annak idején a rendőrnek volt képe kijelenteni hogy minden magyar állampolgár kötelessége bejelentést tenni ha tudomása van, árusításról, fogyasztásról.
Én inkább arról kérdeztem volna hogy miért van annyi korrupt rendőr az állományban, akik Röszkén pénzért átengednek több kamiont is, ilyenkor miért felejtik el a kötelességeiket?
Vagy a tiltás helyett, miért nem érett meg a 21. századi Magyarország a könnyű drog legalizálására, ezzel visszaszorulna a fekete piac is, nyilván ez az Ő érdekük, a miénk pedig hogy lehetne kapni hivatalosan és kéztől is.
Miért tartanak bemutatót egy olyan dologról, amiben az embernek önálló döntése van? Mindenki olyan utat választ amilyet akar. Törvény szabály ide vagy oda, nem egyforma az a 10 millió ember.
Ha normálisan csinálnák, akkor szerintem lenne értelme. A legtöbb ember tudja, hogy nem szabad, nem kéne, de ahogy a cigis dobozon lévő szövegek, ezek sem érnek semmit, mert deszenzitizálja az embert, és fogalmuk sincs, hogy kéne normálisan, hatékonyan csinálni.
Nekünk egy olyan drogprevenciós előadást adtak le gimiben, ahol az előadó kb azt ecsetelte, milyen szuperklasszikus, király számok születtek a drog hatása alatt ilyen olyan előadóktól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!