14 évesen inni? Engem is hívtak már, hogy mennyek velük inni meg csajozni de visszautasítottam, nem csesztettek emiatt de ez elképesztő. Vélemény?
Nálunk narkózni is szokták hívni az emberkéket, nem csak berúgni. Engem például sosem cikiztek ki ha nem kértem a cigit, vagy ha nem mentem velük bulizni akkor csak csalódottak voltak, ahelyett hogy cikiztek volna.
Attól függ milyen emberek közé kerülsz.
Ha cikiznek, viselkedj úgy mint akit nem érdekel.
Én se fogadtam el annó amikor kezdtem a gimit.Egyszer kétszer szóvá tették de semmi különös.Érettséginél viszont érdekes volt nézni amikor alig várták az írásbeli végét hogy cigizhessenek.Pénzbe is kerül stb.. amikor elfogy meg megy a tarhálás vicces volt :D
Ezt csak itt vagyok...hetente-kéthetente 1-2 szál nem árt és a kíváncsiságos is elmúlik.
21f
A cikizőkön nemes egyszerűséggel át kell nézni - amikor cikiznek, - mint egy üvegtáblán.
Három-négy hónap alatt "leszakadnak rólad", ha látják, hogy feleslegesek az erőfeszítéseik!
A dohányzásról néhány gondolat:
Nem túl nehéz rászokni!
Elképesztően drága.
Rombolja az egészségedet, - élen a keringési rendszerrel!*
Függőséget okoz.
A dohányzás köré épülő emberi kapcsolatok többsége link, - csak az idő közös elütéséről, kéregetésről, tartalmatlan, semmitmondó beszélgetésekről, alkalmi "szövetségekről" szól többségük.
A dohányos emberek többségének bűzlik a keze, a haja, a ruhája - és ha igénytelen, - a szája is a dohányzás következményeként.
Sok dohányos nincs tisztában a dohányzást övező kultúrával, - minősíthetetlenül viselkedik.
Rendkívül nagy akaraterő kell a dohányzásról történő leszokáshoz is, - gyakran orvosi segítséggel SEM sikerül abbahagynia számos embernek!
*Ki is vagyok akadva azon, hogy milyen apropóból keresztelték el a dohányárusító helyeket "Nemzeti Dohánybolt"- névre! - Az én tudatomban nem lehet nemzeti az a hely, amely a halált osztja (jó pénzért), - de mondjuk, mások az értékrendjeim azokhoz képest, akik ezt, ebben a formában bölcs dolognak vélték.
Személy szerint 13 éven keresztül dohányoztam és saját akaraterőmből szoktam le róla, - nagyon is jól tudom, hogy mikről írtam Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!