14 évesen inni? Engem is hívtak már, hogy mennyek velük inni meg csajozni de visszautasítottam, nem csesztettek emiatt de ez elképesztő. Vélemény?
Figyelt kérdés
Jelenleg általánosban vagyok és a baráti körömben (fiú vagyok) senki nem iszik nem cigizik stb..Viszont mi lesz majd gimiben? Ha hívnak cigizni meg ilyenek de én meg nem akarok akkor mi lesz?Mit tegyek ha kicikiznek miatta?2017. aug. 18. 21:30
11/14 anonim válasza:
"elit suliba jarok ... egyik mar 18 eves... (2x bukott)"
Akkor az nem elit suli lesz, mert onnan már egy bukás után is kirakták volna rég.
12/14 anonim válasza:
Magyar viszonylatban elit. A legjobb progtamfejleszto kepzes kozepszinten
13/14 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy alapvetően a gimi már egy érettebb közösség, és nem az alapján fogtok barátkozni egymással, hogy ki cigizik és/vagy iszik, hanem tényleg akik jól kijönnek, azok lógnak majd együtt. Nálunk legalábbis egyből így volt, amikor én elkezdtem a középsulit.
Mindenesetre amit nem akarsz, azt nem kell csinálni. Olyan közösséget keress, ahol elfogadják, ha úgy döntesz, nem iszol és cigizel. Ahol ez alapján ítélnek meg, az nem egy jó baráti kör.
14/14 anonim válasza:
Ti milyen helyekre jártok suliba, hogy azért cikiznek, mert nem cigiztek meg piáltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!