Nem álszentség drog megelőzést tartani az iskolákban?
Én idióta dolognak tartom, nekem már ált. iskolás éveim alatt önálló értékrendem volt erről. Ez pusztán azokra hat akik bizonytalanok, és ez a felépített rendszer csak visszatartja őket ettől.
Annak idején a rendőrnek volt képe kijelenteni hogy minden magyar állampolgár kötelessége bejelentést tenni ha tudomása van, árusításról, fogyasztásról.
Én inkább arról kérdeztem volna hogy miért van annyi korrupt rendőr az állományban, akik Röszkén pénzért átengednek több kamiont is, ilyenkor miért felejtik el a kötelességeiket?
Vagy a tiltás helyett, miért nem érett meg a 21. századi Magyarország a könnyű drog legalizálására, ezzel visszaszorulna a fekete piac is, nyilván ez az Ő érdekük, a miénk pedig hogy lehetne kapni hivatalosan és kéztől is.
Miért tartanak bemutatót egy olyan dologról, amiben az embernek önálló döntése van? Mindenki olyan utat választ amilyet akar. Törvény szabály ide vagy oda, nem egyforma az a 10 millió ember.
Ennyi erővel minek tanítanak bármit is az iskolákban? Az a 10 millió ember úgyis más, had döntsék el tizenévesen ők, hogy szükségük van-e a nyelvtanulásra, történelemre, matematikára, etikára vagy fizikára, nem?
A könnyűdrogok legalizálás mellett állok, de ez a logika több sebből is vérzik.
Nem hinném hogy a Holland emberek munkában füveznének, attól hogy bizonyos fokig legális.
Sajnos idehaza tiltják, és az ember ilyenkor alternatívát keres(megoldja más forrásból) ebből kifolyólag aki érdeklődik ez iránt az nem fog bemártani senkit.
Aki meg elítéli az ilyet annak való ez a bejelentősdi hogy hőst játsszon. De az ilyen emberek úgysem nyernek betekintést ezekbe a dolgokba.
"Nem álszentség drog megelőzést tartani az iskolákban?"
Nem.
"Annak idején a rendőrnek volt képe kijelenteni hogy minden magyar állampolgár kötelessége bejelentést tenni ha tudomása van, árusításról, fogyasztásról."
Nem képe volt hozzá, hanem közölte a tényeket és az állampolgári kötelességeid. Ami nem árt, tekintve hogy a legtöbb ember folyton a jogait hangoztatja, csak elfelejti hogy a jogok mellett kötelességek is vannak.
"Én inkább arról kérdeztem volna hogy miért van annyi korrupt rendőr az állományban, akik Röszkén pénzért átengednek több kamiont is, ilyenkor miért felejtik el a kötelességeiket?"
Sosem értettem hogy miért érv az egy bűn mellett hogy más is bűnöző. A korrupció egy dolog, a drog pedig egy másik dolog.
"Vagy a tiltás helyett, miért nem érett meg a 21. századi Magyarország a könnyű drog legalizálására, ezzel visszaszorulna a fekete piac is, nyilván ez az Ő érdekük, a miénk pedig hogy lehetne kapni hivatalosan és kéztől is."
Mert egyrészt már többször bebizonyosodott hogy az ilyesmi itthon nem működik. Másrészt miért lenne bármivel is jobb az hogy legálisan lehet drogokat, tudatmódosító szereket venni? Ennyi erővel legyen legális összeverni valakit, hiszen nem ölöd meg csak ellátod a baját.
"Miért tartanak bemutatót egy olyan dologról, amiben az embernek önálló döntése van? Mindenki olyan utat választ amilyet akar. "
Azért hogy tudd a fene önálló döntésednek a következményeit is vállalnod kell majd.
az alkohol lobbi soha nem engedné a fű legalizálást.
drasztikusan visszaesne a bevételük.
a drog prevencióra pedig felvesznek nem kis lóvékat az uniótól.
hülyék lennének nem kihasználni egy ilyen lehetőséget.
ott a rakat lóvé és annyit kell csak tenni érte,hogy kiküldenek pár minimálbéres szerencsétlent akik végigmennek a sulikon és beszélnek egy kicsit a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!