Mitől "menő" mostanában a csillámpónizás és egyéb
dolgok felső osztályban?
Szia. Először azt hittem h a mi osztályunkba jársz de aztán mivel uj osztálytársatok érkezett ezért valószínűleg nem. Szóval nálam is vannak ilyenek, de a mi osztályunk egy nagyon jó közösség és attól h rajonganak a csillámpóniért nem bunkók. És igen. Gyerekes, de biztos h most döbbentek rá hogy már nemsokára felnőnek. Nemrég még a pocsolyába is beleugráltak. Remélem segítettem. :)
2016. márc. 31. 20:52
Én 2010-ben voltam 9.-es, de akkor is menő volt a csillámpóni. *-*
20/l
2016. márc. 31. 20:55
Mert a nők 90%-a mindig csak egymást majmolja. Nem gondolnak semmit végig, csak mivel a többi nő is ezt csinálja, ezért biztos jó.
De máshol is ugyanez megy. Valami divatba jön, onnantól az megy. Most lehet a jóga megy és a paleo, de jövőre már fitnesz lesz és gluténmentes.
2016. márc. 31. 20:57
4/14 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen régebben, csak más értelemben...Mi csak néha viccelődtünk az ilyenekkel, de csak vicc szintjén, egyáltalán nem gondoltuk komolyan :D Viszont ha ők ezt komokyan gondolják...elég gáz :D Főkeg hogy nálunk ez 5. be volt :D
2016. márc. 31. 20:59
#3: csak legyen olcsóbb a gluténmentes. engem nem zavar, hogy divatba jön.:D
2016. márc. 31. 21:00
6/14 A kérdező kommentje:
Minden nap és már bocsánat de mint a k**ák. Volt már nálunk tükör előtt kép eset is. :/ Az nyilván más ha viccből :D Van amikor fiú-lány lány-lány közt is vicces :D. De engem már zavar, meg hogy ez alapján ki szoktak közösíteni valakit.
7/14 A kérdező kommentje:
De most komolyan osztályátlag: 3,2
8/14 anonim válasza:
Szia!:) Amíg végig nem olvastam komolyan azt hittem hogy osztálytársak vagyunk.Sajnos nálunk is folyton ez megy de mára fiúk is kezdik.Szörnyű.
2016. márc. 31. 21:05
9/14 A kérdező kommentje:
Nah ez sem lehet véletlen.. kulcsszókhoz beírtam hogy csillámpóni erre azt adja ki hogy drog... XD
Hááát...ez a mi osztályunkban is volt. Csak nekünk úgy, hogy barátaimmal poénból csillámpónikat rajzoltunk a homokba, meg kitaláltuk h ki milyen csillámpóni (poénból!). Erre az osztály k**vái komolyan vették és utána még 1 éven keresztül minden 2. szavuk az volt h csillámpóni.
Ha ilyen idióták, nem lehet velük mit kezdeni. Gondolj arra, hogy szeptembertől örökre megszabadulsz tőlük! :) (Vagy vágd pofán az egyiket, akárhányszor kiejti a száján h csillámpóni). Am majd úgyis megunják, hidd el. Lehet hogy holnap, lehet hogy 2 hét múlva, lehet hogy egy fél év múlva. De egyszer megunják. 14/L
2016. ápr. 2. 16:43
Kapcsolódó kérdések: