Ezek a most nagyon menő hosszú lenge aljú felsők kinek állnak jól?
Nagyon megtetszett néhány ilyen felső és nem tudom hogy az én alkatommal tudnám e viselni. 22 euro darabja szal nem akarok csak úgy egy vagyont költeni rájuk úgy hogy nem állnak jól.
Szóval elég kicsi a mellem és vastag a csípőm, a seggem méretéből próbálok lefaragni mostanság, de a csípőm attól még széles marad.
Itt egy kép a pólóról: [link]
Ilyen testi adottságokkal felejtős. Hiába bővül az alja, rád fog cuppanni. Nálunk tömve vannak a kínaiak ilyen felsőkkel és elég sok csajon látom, de a legtöbbnek előnytelen. Ha van hasad és egy kicsi derék héjad, azt tuti kidobja, + rátapad a fenekedre.
Szóval vékony derék, vékony csípő, amolyan fiús lányoknak való, akiknek van mellük.
Még egy lányt sem láttam, akin ezek jól állnának.
Nem hálóingek ezek? Annak még fel is venném :D
Szerintem meg jól állnak a ducibb lányokon is, én is az itteni "H&M A BEST" véleményen lévők miatt alig mertem megvenni, aztán amikor megvettem a fiú oszt.társaim agyon dícsértek, hogy milyen jól áll rajtam. Itt már senkinek nem tetszik semmi, csak az ilyen szar ruhák, mint pl ez, amiben suliba se lehet elmenni: [link]
[link] ez meg a kínaiba 1500, és ha megkímélem kitart minimum 2 évig, aztán meg már úgyis ráunnék.
Utolsó: nyilván korosztálytól is függ, pont a kamaszlányoknak van vékonyabb, fiúsabb alkatuk, nekik jó lehet. Nőies alkatú csajok, idősebbek válasszanak mást.
És pont ez ami a linkben volt nem is annyira zsákszerű mint a My77 és hasonló cuccok, jobban követi a test vonalát és nem úgy van méretezve hogy két csaj is befér egy ruhába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!