Ki emlékszik még a 90'-es évekre? Amikor még agressor cussokat hordtunk, exclamation parfüm volt a menő, meg hasvillantós felső. Jó rá visszagondolni, még akkor is ha még elég fiatal voltam.
:DDDDDDDD
Ez a cipő..Úristen. El is felejtettem, hogy ilyenek is voltak.
Amúgy imádtam a 90-es éveket, igaz utólag visszanézve eléggé röhejes cuccokban mászkáltam, de jó rá visszaemlékezni. A suli-buliban is haspólóban és trapéznadrágban nyomattam...
Igen, emlékszek. De gáz... :D
Nekem nem volt, de én is szerettem volna, csak nem kaptam Buffalo cipőt, mert iszonyat drága volt. Kb. 35 ezer. Persze hamisítványokat lehetett venni 4-5 ezerért is, de azok gagyik voltak. Meg a trapéz nadrág... Volt olyan farmerem, hogy térdtől lefelé úgy kibővült, hogy majd felbuktam benne. És sokan kérdezték is, hogy hol vettem, mert k.vajó! XD
Meg még a Killah Babe cuccok! Azok is milyen menőnek számítottak, most meg ha rákerestek, akkor láthatjátok, hogy sikítani lehetne, annyira béna. Meg az Exclamation mellett még a Fetish parfüm ( [link] nagyon menő volt...
Meg a Baby G karórák [link] Most hirtelen ennyi jut eszembe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!