Ki emlékszik még a 90'-es évekre? Amikor még agressor cussokat hordtunk, exclamation parfüm volt a menő, meg hasvillantós felső. Jó rá visszagondolni, még akkor is ha még elég fiatal voltam.
De jó is volt, én akkor voltam tini, és így visszagondolva elég vicces volt. Backstreet Boys rajongó voltam, a barátnőm Kelly Familyt szerette, volt is koncerten, én meg nem és ezért "utáltam" őt. :)
Meg a harc az NSyncesekkel, hogy melyik a jobb.
Spice Girlsös Impulse-om volt, kint voltunk Németországban és ott vettem, itthon még nem is lehetett kapni és tök menő voltam, hogy nekem van.
tegnap 22:11- vagyok
Még volt egy dolog amit imádtunk, a műanyag cumik, később már mindenfajta figura gyűjtése, és a nyakunkban hordtuk egy műanyag szálon. Voltam Törökországban és ott kaptam egy kék csillagot, hú hát arra nagyon irigyek voltak a többiek:-)
Nekem Sega-m volt [link] amin Super Mariot játszottunk, meg gagyi, pixeles játékokat, kis sárga programot lehetett venni hozzá a piacon [link] :)
Unokatesómnak meg egy még újabb Segája volt, amin Sonic is volt már [link] picit jobb minőségben, de még így is jó pixelesen. Nagyon irigy voltam rá...
Ja meg a Hupikék Törpikék kazetták! Eltorzított hangon, külföldi slágerek dallamára énekeltek hülyeségeket...
Én még gyerek voltam nagyon, és a süti babákra emlékszem... nagyon finom sütemény illata volt mindnek, és a szoknyáját kifordítva sütivé változtak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!