Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki emlékszik még a 90'-es...

Ki emlékszik még a 90'-es évekre? Amikor még agressor cussokat hordtunk, exclamation parfüm volt a menő, meg hasvillantós felső. Jó rá visszagondolni, még akkor is ha még elég fiatal voltam.

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 17:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ja, Buffalo... nekem is volt:-D
2011. febr. 14. 21:37
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy csajnak az osztályban először volt holdjárója, mindenki irigyelte, (meg a nintendóját, tamagocsiját, és volt Backstreet Boys koncerten is). meg akkor a Budmil táska is menő volt, meg az uv színű haspólók (nekem zöld-citromsárga kockás volt), na meg a klumpa, ami úgy feltörte a lábam, hogy utána nem is hordtam. Megvannak az akkori Bravok, Bravo Girlek, IM-ek, a múltkor tesómmal könnyesre nevettük magunkat rajta.
2011. febr. 14. 22:11
 13/25 anonim ***** válasza:

De jó is volt, én akkor voltam tini, és így visszagondolva elég vicces volt. Backstreet Boys rajongó voltam, a barátnőm Kelly Familyt szerette, volt is koncerten, én meg nem és ezért "utáltam" őt. :)

Meg a harc az NSyncesekkel, hogy melyik a jobb.

Spice Girlsös Impulse-om volt, kint voltunk Németországban és ott vettem, itthon még nem is lehetett kapni és tök menő voltam, hogy nekem van.

2011. febr. 15. 09:31
 14/25 anonim ***** válasza:
Én Spice Girls-ös holdjáró papucsot kaptam, az se volt akkor még itthon, és csak nekem volt olyan xD
2011. febr. 15. 10:41
 15/25 anonim ***** válasza:

tegnap 22:11- vagyok

Még volt egy dolog amit imádtunk, a műanyag cumik, később már mindenfajta figura gyűjtése, és a nyakunkban hordtuk egy műanyag szálon. Voltam Törökországban és ott kaptam egy kék csillagot, hú hát arra nagyon irigyek voltak a többiek:-)

2011. febr. 15. 10:44
 16/25 anonim ***** válasza:
Tényleg, műanyag cumim nekem is volt!
2011. febr. 15. 12:59
 17/25 anonim ***** válasza:

és a magic babára ki emlékszik? :S be kellett tenni a hűtőbe és annak függvényében, hogy lány vagy fiú rózsaszínre vagy kékre változott a bugyija:) hogy élveztem akkor! [link]

meg volt ilyen szivárványszínű spirálszerűség, ami le tudott menni a lépcsőn:) [link]

2011. febr. 15. 14:07
 18/25 anonim ***** válasza:
Hűű, a cumik :))). Randa egy divat volt, de imádtuk őket. Még a kis álló hajú troll babák jutottak eszembe, azokat is gyűjtöttük.
2011. febr. 15. 15:01
 19/25 anonim ***** válasza:

Nekem Sega-m volt [link] amin Super Mariot játszottunk, meg gagyi, pixeles játékokat, kis sárga programot lehetett venni hozzá a piacon [link] :)

Unokatesómnak meg egy még újabb Segája volt, amin Sonic is volt már [link] picit jobb minőségben, de még így is jó pixelesen. Nagyon irigy voltam rá...

Ja meg a Hupikék Törpikék kazetták! Eltorzított hangon, külföldi slágerek dallamára énekeltek hülyeségeket...

2011. febr. 15. 15:13
 20/25 anonim ***** válasza:

Én még gyerek voltam nagyon, és a süti babákra emlékszem... nagyon finom sütemény illata volt mindnek, és a szoknyáját kifordítva sütivé változtak:)

[link]

2011. febr. 15. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!