Szerintetek melyik parfüm illik egy fiatal lányhoz? (15)
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik parfüm illik egy 15 éves lányhoz, tudom amelyik tetszik, de szeretném kikérni a véleményeteket! Ezek közül :
Mexx fly High
C-thru pearl garden
Adidas- Fruit rhythm. Köszi! Várom a véleményt hogy szerintetek melyik a legjobb :)
Hát én ezek közül sajnos egyiket sem használtam még, de tudok pár fiatalos illatot, ami kimondottan a te korosztályodnak való (bár én kicsit idősebb vagyok, és én is imádom őket):
[link] Pink Sugar, ez az, amibe szerelmes vagyok, szerintem isteni jó az illata.
[link] Az Aquolina-tól még ezt ismerem, ez is nagyon jó.
[link] Kylie Minogue parfümök közül nekem a Darling van meg, finom édes illat, és szerintem szintén fiatalos, illetve ismerem még a Showtime-ot is, ami szintén nagyon kellemes illat.
[link] Moschino is szerintem jó választás, a Hippy Fizz pl. nagy kedvenc.
adidas- fruit rythm sztem
énis olyat használok imádomm:))
15l
Első válaszoló vagyok, ha nem szereted az édes illatokat, ajánlom ezeket: Gin Tonic, Cindy Crawford: Joyful
"Sokan esküsznek a nyári estéken (is) a gin-tonikra. Most e szuper koktél ihlette vadiúj illatot is kipróbálhatjuk. Ha elég nyitott vagy, boldogan pörögsz és töretlen a jókedved, akkor ezt ne hagyd ki! Az illatkoktél összetevői: egzotikus gyümölcsök, lime, grépfrút, vízililiom, jázmin, frézia, cédrus és borostyán. Jöhet egy spricc? Gin Tonic Women EDT, 30 ml, 3990 Ft." [link]
Első válaszoló szintén :D
Nekem egésznap kitartott, de ez függ a bőröd típusától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!