Szerintetek melyik parfüm illik egy fiatal lányhoz? (15)
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik parfüm illik egy 15 éves lányhoz, tudom amelyik tetszik, de szeretném kikérni a véleményeteket! Ezek közül :
Mexx fly High
C-thru pearl garden
Adidas- Fruit rhythm. Köszi! Várom a véleményt hogy szerintetek melyik a legjobb :)
2009. szept. 12. 13:18
11/17 anonim válasza:
Ha szereted a gyöngyvirág illatát egy kis citrommal meg mentával megspékelve ez a tökéletes választás: Tommy Hilfiger: Tommy Girl. én is a te korodban akadtam rá erre a csodára és azóta is tart a szerelem:) (23 vagyok most) szerintem nagyon jó!
12/17 A kérdező kommentje:
köszönöm :) Olyan parfümöt szeretnék ami jó, nem nagyon édes, mégis kellemes, és viszonylag "olcsó" itt értem azt, hogy max amit kiadnák egy parfümre- 3-4 ezer ft.
2009. szept. 12. 15:09
13/17 anonim válasza:
A Tommys vagyok: ez édeskésebb kategória, de ha az Adidas Fruit Rythm-et nem tartod émelyítőnek, ezt sem fogod. sajnos a TH elég drága, 30 milis 7000 körül van, de tényleg nagyon jó. de ha meg akarsz maradni a max 4000-nél, akkor az Adidas-os Fruit is kellemes, fiatalos illat. (volt nekem is ilyenem).
14/17 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. szept. 12. 15:48
15/17 anonim válasza:
Avril lavigne-black star:)
vagy britney illata:)
16/17 anonim válasza:
szerintem Adidas- Fruit rhythm.mivel 15 éves vagy az ilyen korú lányoknak mindenképpen friss,üde,gyümölcsös illatokat ajánlatos használni.:)
17/17 anonim válasza:
Szia, én is 15 vagyok és megvan a mexx fly high illetve az adidas fruit rythm is. utóbbinak jobban szeretem az illatát, de sajnos nagyon hamar (egykét óra alatt) elillan, úgyhogy a mexxet használom, az is finom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!