Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki emlékszik még a 90'-es...

Ki emlékszik még a 90'-es évekre? Amikor még agressor cussokat hordtunk, exclamation parfüm volt a menő, meg hasvillantós felső. Jó rá visszagondolni, még akkor is ha még elég fiatal voltam.

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 17:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én a '90-es években voltam kislány. Emlékszem, mennyire vártam, hogy nagylány legyek, és hasvillantós topot meg holdjárót hordhassak. Jézusúristen. Ha belegondolok, hogy ezeket én tényleg akartam... Brr.

Azért hál'istennek így 22 éves létemre normális stílusom lett. XD

2011. febr. 16. 15:54
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

A játékok viszont nagyon jók voltak, főleg az előzőekben már linkelt sárga kazettás Sega. Volt vagy 100, imádtam őket. Az pedig külön jó volt abban az időszakban, hogy nem volt internet, sőt még számítógép is csak ritkán. Hányszor ültünk össze társasozni akár a családdal, akár a barátokkal! Ez annyira hiányzik...

(utolsó)

2011. febr. 16. 15:58
 23/25 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ez a cikk is nagyon jó: [link]

Ami még nagyon szexi volt, az a barna szájkontúrral körberajzolt száj :)))

2011. febr. 16. 16:43
 24/25 anonim ***** válasza:

Én is emlékszem!!!:)

Én a 90-es években voltam gyerek, 2000-ben lettem 14 éves. Nekem is volt természetesen Agressor szoknyám, Killah Babe felsőm meg meg ilyen bő nadrágom, ja és igen, a haspólók... az Exclamation parfümből a zöld volt a kedvencem. Olyan fura, hogy ez a mai tinik már nem tudják, mik ezek:) (mintha anyámat hallanám...)

25 N

2011. febr. 20. 22:48
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok:)

Én is vetettem egy ordenáré holdjáró cipőt anyukámmal, mert anélkül nem élet az élet:) pedig már 14 évesen is voltam vagy 172 cm, de meghaltam érte:)

Istenem, de béna cuccok ezek így mai szemmel nézve...

2011. febr. 20. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!