Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon felek iskolaba menni,...

Nagyon felek iskolaba menni, szorongok. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Hianyoztam az iskolabol eddig ossz vissz kb.3 hetet.Szuleimnek jott felszolitas 13 igazolatlan ora..de le van igazolva mind, mert egyszer szolr a tanarno h anyuvql igazoltassam le. Le is igazoltattam,de migel azota iskolaba se voltam nem volt alkalmam odaadni.

Es nagyon felek iskolaba menni,szorongok panik jon ram belegondolok,mindenki oda job mit csinaltal tanarok is h neznek majd ram.. mit csinaljak segitsetek..A tanarok azt mondtak anyunak tavaly ev vegen siman lehetnek kituno csak el vagyok kanaszodva...de nem vagyok rossz tanulo most se.

2017. nov. 7. 23:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na meg apukámnak hála tudok nagyon hasznos dolgokat, gyümölcsöket, ehető növényeket szedni erdőn mezőn... de persze most télen ezzel nem vagyok kosegítve. Bár diót azt majdnem 20kgnál tartok pucolás után annyit sikerült a környező erdőkben szednem... az is szép summa... mogyoró is volt előtte. Apám erdész és vadász volt, na meg természetmániás, uh tudom mit hol kell keresni.
2017. nov. 8. 10:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Na bocs az offért
2017. nov. 8. 10:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy vagy?
2018. febr. 6. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!