Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha ettől szorongok?
Már lassan három éve vagyunk együtt és a páromnak mostanában kiderül, hogy van egy fétise, amiről videókat szokott nézni.
Én próbálom neki kielégíteni ezt a vágyát, de nem tudom annyira, mint amilyeneket ő nézni szokott.
Azt mondta, nem gond, nem is várja el tőlem, de emiatt én szorongok, nem érzem magam elég jónak és a szexhez sincs már annyira kedvem, mint előtte :(
Nagyon szeretem őt, vele tervezem az életemet és az kölcsönös, de úgy érzem, hogy megtört bennem valami.
Helyre lehet ezt hozni? Beszélgettünk róla őszintén, de ugyanúgy érzem magam :(
Mondjuk különmentek és kerestek olyan partnert akihez passzoltok is,azt lehet tenni...
Mi az a fétis egyébként amit szeret?
1.: szerinted ha minden más passzol, emoatt az egy dolog miatt külön kéne menni?
A fétisről nem szeretnék írni, nem is a milyensége a lényeg
1#, Ez nem tini párkapcsolatok. Elnézted kategóriát. Menj vissza oda és CSAK OLVASGASS, NE ÍRJ VÁLASZT! NE TEDD!
Helyre lehet hozni, csak egy kis hozzááállás változtatás kell.
Tudatosítsd, neki te vagy egyetlen, akit szeret mindenedért, neki jó így is s egy fétist nem feltétlen kell kiélni. Nekem elég durva nem szexuális kiterjedettségű fétiseim vannak, amit nem írnék le, mert sok ember kis hugyimugyi agyú, mint 1# is például, de ezek csak fizikális dolgok, mint az evés, alvás, stb. Egy kapcsolat milyensége s érzelmi töltete végtelenszer fontosabbak efféle semmiségeknél. Örülj, hogy szeretheted, hogy szeret, hogy jót tehettek egymásnak, hogy segíthetitek egymást, hogy vagytok egymásnak. Ne aggódj ilyeneken. Beszélgetésben fejeztesd ki vele, mennyire nem számít neki ez s h így is tökéletes vagy. Gondolj bele.., te így is legjobbat próbálod neki adni még e szemszögből is. Nem ismerem párod pszichéjét, de esetek bő nagyjánál, ez kielégítő, főleg egy nagyon magas szintű kapcsolatban.
Csak szeressétek egymást, legyetek boldogok egymáaért és magatokért. Minden más nem számít.
Ne akarj versenyezni egy videóval, ha neki így jó vagy, akkor ne szorongj.
De azért elég gáz ez tőle egy párkapcsolatban, bár én nem tudom - sohasem volt semmiféle fétisem a nő örömén kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!