Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért szorongok ettől az...

Miért szorongok ettől az álomtól ennyire?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szóval már 1-2 hónapja volt egy álmom, amit nem értek miért, de nagyon megviselt, és bennem maradt, nem hagy békén, folyton előjön, és ha rágondolok, akkor elkezd valami fúlytani, nehezebben kapok levegőt, és elkezdek sírni. Nagyon rossz, nem bírom elviselni azt olyankor. Egyszerűen nem. Olyankor meg akarok halni vagy nem tudom. Szóval kérlek segítsetek miért lehet ez.

Itt az álom:

Bent ulok a szobankba es megyek ki a konyhaba, mert hallok valami mocorgast a folyoson, gondoltam az almomban, hogy na bejottek a kutyak...erreoAmit almodtam meg maskor, kb 1 honapja, vagy masfel, hogy bent ulok a szobankba es megyek ki a konyhaba, mert hallok valami mocorgast a folyoson, gondoltam az almomban, hogy na bejottek a kutyak...erre odamegyek, (3db kutyank van, kozuluk az egyik meghaltkb fel-1 eve mar) es ott volt a ketto kutyank, plussz amelyik meghalt, ott nezett ram, en meg elkezdtem az almomban kapkodni a levegot, es arra riadtam fel az ejszaka, hogy kapkodtam a levegot a valosagba is.

Ennyi az álom, hozzateszem, hogy semmilyen kötődést nem éreztem hozzá, nem szeretem a kutyákat, de sose bántam rosszul velük. Kedves voltam mindig.

2016. júl. 20. 08:47
 1/8 anonim ***** válasza:
menj orvoshoz, valami légúti megbetegedés az oka. nem az álom miatt kapkodsz levegő után hanem mert valami baj van az egészségeddel. szóval go to the orvos :)
2016. júl. 20. 09:26
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Kevesebb diszkó drog és pia. Úgy garantálom, hogy csökkenni fognak az ilyen furcsa álmaid.
2016. júl. 20. 09:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Utolsó egy idióta barom. Még alkoholt sem iszok. Mehetsz innen, ha ennyire értelmeset írsz.
2016. júl. 20. 10:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Az az érzésem,hogy valamikor,a múltadban volt valami kellemetlen élményed kutyával.Kérdezz rá szüleidtől!
2016. júl. 21. 08:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát egyszer megharapott az egyik kutya, de arra én is emlékszek, és nem hagyott bennem semmit. Nincs több kellemetlen esetem kutyával. És azóta mióta volt az álom, szorongok, rossz érzéseim vannak. Démon vagy valami megszállt? Vagy miért van ez?
2016. júl. 22. 09:41
 6/8 anonim ***** válasza:

A démonos megszállottságot felejtsd el!

A kutya szinbóluma,a hűség fogalomköre körül kell keresni a megoldást.

A fulladás érzést,valami külső kényszer okozza,ami meg akar folytani.

Talán egy nem kívánt kapcsolattól akarsz megszabadulni,amit a körülmények-az a kutyahűség- nem engednek.

2016. júl. 23. 01:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatra gondolsz? Mert egyedülálló vagyok most.
2016. júl. 23. 10:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Végülis,a hűség nem csak az emberi kapcsolatokban jelentkezik.
2016. júl. 24. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!