Miért szorongok ettől az álomtól ennyire?
Sziasztok, szóval már 1-2 hónapja volt egy álmom, amit nem értek miért, de nagyon megviselt, és bennem maradt, nem hagy békén, folyton előjön, és ha rágondolok, akkor elkezd valami fúlytani, nehezebben kapok levegőt, és elkezdek sírni. Nagyon rossz, nem bírom elviselni azt olyankor. Egyszerűen nem. Olyankor meg akarok halni vagy nem tudom. Szóval kérlek segítsetek miért lehet ez.
Itt az álom:
Bent ulok a szobankba es megyek ki a konyhaba, mert hallok valami mocorgast a folyoson, gondoltam az almomban, hogy na bejottek a kutyak...erreoAmit almodtam meg maskor, kb 1 honapja, vagy masfel, hogy bent ulok a szobankba es megyek ki a konyhaba, mert hallok valami mocorgast a folyoson, gondoltam az almomban, hogy na bejottek a kutyak...erre odamegyek, (3db kutyank van, kozuluk az egyik meghaltkb fel-1 eve mar) es ott volt a ketto kutyank, plussz amelyik meghalt, ott nezett ram, en meg elkezdtem az almomban kapkodni a levegot, es arra riadtam fel az ejszaka, hogy kapkodtam a levegot a valosagba is.
Ennyi az álom, hozzateszem, hogy semmilyen kötődést nem éreztem hozzá, nem szeretem a kutyákat, de sose bántam rosszul velük. Kedves voltam mindig.
A démonos megszállottságot felejtsd el!
A kutya szinbóluma,a hűség fogalomköre körül kell keresni a megoldást.
A fulladás érzést,valami külső kényszer okozza,ami meg akar folytani.
Talán egy nem kívánt kapcsolattól akarsz megszabadulni,amit a körülmények-az a kutyahűség- nem engednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!