Szóljak közbe vagy maradjak csendben? Mit lehet tenni iskolai bántalmazás esetén?
Fizikai és lelki károkat is okoztak az osztálytársaim. Tudjátok, és vagyok a tipikus stréber, aki próbál mindenkivel jóban lenni, csöndes, jó tanuló, folyton olvas és mindenki cseszteti. Először még nem volt durva a helyzet, de mostanában a kis egyszerű cikizgetés átment abba, hogy a lány osztálytársak átkutatják a táskámat (múltkor így beszélték ki azt, hogy úristen, nekem megjött, mivel észrevették a betéteim), mindenfélét terjesztgetnem rólam és más osztályokat is ellenem fordítanak. A fiúk általában csak csesztetnek, de volt már hogy belémrúgtak vagy megütöttek. Nem tudok senkivel beszélni, a szüleimmel nincs túl jo viszonyom, az egyetlen barátom az ország másik felén él, a tanáraim pedig bár próbálnak segíteni, de nem ismernek elég jól, és ha esetleg rászólnának a többiekre, csak én lennék a szar. Szerintetek közbe kéne lépnem valamilyen úton-módon, vagy türjek továbbra is? Nektek melyik jött be?
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!