Más osztályokba is vannak ilyenek?
"Mindene megvan amire szüksége van..." Te ezt honnan tudod? Nevetni fogsz, de egy csomó gazdag gyereket lesz*rják a szülei, és suliban élik ki magukat így.
Nálunk ez általános iskolában fordult elő, gimiben már megjött az esze mindenkinek, fogjuk rá.
Én lerendeztem egy ilyet az osztályban ,hasonló csótány volt aki ok nélkül alázott mást ,az is kipécézett egy rendes halk szavú lányt aki nem volt olyan "menő" és gúnyolta, elvette a cuccait kidobálta a szemétbe ,fejére csapkodott .
Többször kértem szépen ,hogy ne kínozza ,de csak nem hagyta abba, végül már beszólt hogy én is kaphatok ha védem..Akkor odamentem és gyomorszájba rúgtam hogy nem kelt fel 10 percig csak fetrengve bőgött. Nem vagyok híve a hajhúzgálós sipákolós nevetséges csajbunyóknak. Mondtam neki hogy ha nem vesz vissza , az utcán is meg fogom keresni és nem ússza meg ilyen olcsón, akár minden nap kiütöm,ha az a kívánsága. Egyébként lány vagyok én is,ha nem lenne egyértelmű , csak nem az a barbie stílus :) Kaptam egy osztályfőnökit, de megérte, mellesleg a szüleim bejöttek és beszéltek az igazgatóval az ok okozati dolgokról és ellett beszélgetve a "szegény áldozattal" is. Azóta leszállt a másikról .
Semmi más nem hat ilyenek ellen, a szócséplés hatástalan.
"Gazdag,szép azért egy kis esze is van de borzasztóan rosszindulatú és haszonleső."???
Figyi egyáltalán nem ő a gazdag nem neki van pénze hanem a szüleinek! Tudatni kell vele hogy ha ne agyja isten nem lesz anyu/apu akkor neki se lesz gazdagság és azok a barátok akiket ezzel szerzett ott hagyják a ge*ibe és a szépsége az nem fogja el tartani főleg hogy már van eszük is a férfiaknak és biztos nem olyan "hitelt" vesznek fék aki után semmi nincs csak törlesztés az iylen lány nem lánynak hívták nálunk hanem pics*nak és utána nem is lett nagy szája az illetőnek
"Mindene megvan amire szüksége van..."
Szerinted az ilyennek mi öröme van az életben? Fiatal korban nehéz belátni, de valódi örömöt, igazi boldogságot csak a nehezen megszerzett dolgok adnak. Akinek minden az ölébe hull, az valójában egy boldogtalan, megkeseredett ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!