Más osztályokba is vannak ilyenek?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályunkba aki nagyon menőnek hiszi magát... Gazdag,szép azért egy kis esze is van de borzasztóan rosszindulatú és haszonleső. Mindenki elött megjátsza magát. Kinézett magának egy "vidéki" lányt és folyamtosan őt szidta. Ez odáig fajult, hogy már nem is barátkoznak azzal a lánnyal. Egyedül én állok ki mellette. Az osztálynak semmi baja nincs velem, a legtöbben kedvelnek. De amióta segítettem annak a lánynak folyamatosan engem is kibeszél. Szerintetek az ilyennek milyen baja van? Osztálytásaim megvédtek meg elmondták nekem de amit csinál az nagyon gyerekes.. 16 éves lányról van szó. Tapasztaltatok ilyet? Mindene megvan amire szüksége van akkor miért kell másokat szidnia ahhoz hogy jól érezze magát?2017. júl. 23. 09:16
11/13 anonim válasza:
Melyik városban jársz iskolába?
12/13 anonim válasza:
Ilyenek mindenhol vannak de ne foglalkozz velük mert kis elettelen köcsögök és örülnek annak ha valakit szenvedni látnak. Nallunk is van ilyen és nekem is egyszer magyarazott meg kibeszelt és cikizett de már az elején beolvastam neki es mar köszönni is alig mer nekem:D szval ha látja a csajon h felenk és nm mer vissza szolni akk csinálni fogja de ha legalább egyszer kivédi magat akk nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!