Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon egyedül vagyok. Mit...

Nagyon egyedül vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Évvesztes vagyok, így még van egy évem általánosban. Alig várom, hogy gimibe menjek. Egy barátom sincs, és nem os akarnak megismerni bárkinél próbálkozom. Itt én vagyok, a magas, zenélő, okos lány akit mindenki kiközösít. Minden nap hallgatnom kell suliban a rámtett megjegyzéseket és senki sincs mellettem. Annyirs félek az évkezdéstől.

2017. aug. 17. 23:26
 1/4 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok a rengeteg elírásért!

*Is

*Itt én vagyok után nincs vessző

*Rám tett

*Annyira

2017. aug. 17. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Én leszek a netes barátod :D
2017. aug. 17. 23:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem keress barátokat...kereshetsz olyan embereket is akár akivel momdjuk tudod, hogy valószínűleg egy gimibe fogtok járni; kereshetsz új hobbikat is és ezáltal olyan embereket is megismerhetsz akivel ugyanaz az érdeklődési körötök és plusz barátok sose' ártanak. Keress olyan dolgokat amiben az örömöd lehet és ha már lesznek barátaid velük is tudsz közös programokat csinálni :)
2017. aug. 18. 09:32
 4/4 anonim válasza:
Szia! Ha van kedved irhatsz, és beszélgethetünk :) próbàlj meg az iskolán kívül barátokat szerezni, légy erős, nemsokára eltelik az az èv és talán normálisabb és elfogadóbb emberek közé kerülsz. Koncentrálj a tanulásra :)
2017. aug. 19. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!