Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon egyedül érzem magam,...

Nagyon egyedül érzem magam, hogy bírok ki még 1 évet?

Figyelt kérdés
Történet a következő:9. Jó volt volt sok barátom de ők vagy kibuktak, elmentek máshova, sőt a külföldre is. Oké tartjuk a kapcsolatot de kb 1 hónapban max 1x találkozunk. Maradtam egyedül 10.be. 1 valakivel voltam jóban de az év elején olyan csúnyán bekevert nálam, hogy 1 félre értés miatt SENKI nem állt velem szóba, majdnem mindenki utált a semmiért amit nem is én csináltam de a csaj rámkente. Gyorsan beilleszkedtem egy csapatba. 5en voltunk benne. De ebből csak 4en voltunk el az 5.csaj utált(de igazából minden évben utálja az egyik csapattagot.) Na nyárra az egyik csaj kiiratkozott.. A másik csajjal jóban voltam de igazából őt se bírom, mert minden cuccomat el akarja venni, többször meglopott meg mindig én fizetek.. másik csaj aki kiiratkozott az meg az egész csapatot hátbaszúrta végül.. maradtunk 4 en 11.re. de már mind a 4en utáljuk egymást egyszerűen elegem van belőlük mindegyik csak otthon ül, akivel innen nagyon jóban voltam ő az aki meglopott de mióta van pasija le se szar... volt a névnapom a másik 2 csapattag fel se köszöntött bezzeg ha nekik van valamilyük vagy van valami bajuk én egyből ott vagyok és ugrok.. vissza se írnak fbon a másik meg csak egy szavas válaszokat ad.. azt hittem velem van bajuk de kiderült egymással is ezt csinálják.. elegem van... am az osztály többi tagjával már jóban lettem de kezdem azt érezni én sehova sem tartozok.
2017. jún. 26. 07:58
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Jajj, szegény, meg ne sajnáljalak. Én lassan 22 éve vagyok magányos.
2017. jún. 26. 08:05
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Valahol máshol kellene barátokat keresned. Szép kis társaság, :( kibukik, lop, hazudik. Talán nem ilyen értékrendűekkel kellene barátkoznod és akkor számíthatnál is rájuk. Menj el sportolni, keress valami olyan hobbit, ahol nem ilyen a társaság.
2017. jún. 26. 08:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezért rühelltem az iskola szociális részét.... Gyakorlatilag össze vagy zàrva full random emberekkel, és sokszor akik nem utálják egymást nyíltan, azok már barátok.

Ezért kell sulin kívül ismerősöket szerezni, esélyesebb, hogy tartósabb dolog lesz, vagy hamarabb kibukik, ha gond van.

22F

2017. jún. 26. 08:52
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Párhuzamosan más csoportokba is bekapcsolódsz

2. A jelenlegi csoportból kiszállsz és új csoporthoz csapódsz

3. Ezt az egy évet önismeretszerzésre használod (nem követsz csoportokat, hanem könyvtárba jársz, olvasol, tájékozódsz, gondolkodsz eddigi életeden, valamint fontolgatod, hogy a jövőben mit szeretnél csinálni)

4. Ha felbukkan az új környezetben valaki, aki szimpi, akkor azzal ismerkedsz...

5. Marad minden a régiben és és egy év múlva felteszed a kérdést, "hogy bírom ki a rám váró életet?"

6. Te döntesz!

2017. jún. 26. 09:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt tudom tanácsoli

1:koncentráj másra csináld velük az amit ők veled

2:akkor próbáj az osztályod másik részével barátkozni

3:vagy barátkoz alsóbb vagy a felsőbb évfolyammal

4: vigyél könyvet v. telefonozz

5: ha van ahol 3 barátság van és a 3. fél nagyon ki van szorítva v. nem foglalkoznak vele akkor barátkozz esetleg vele de ez csak akkor ha nincs enek úgy hogy nincs kirekesztés

6:menj át másik duliba

7: vagy a mostani "barátnőiddel" próbáld megbeszélni egyen ként

8:barátkozz a fiukkal ha olyanok normálisak

9:barátkoz akár a környékeden vagy ha szabadidős tevékenységre jársz akkor próbáj ott

10: Ne Légy Miattuk szomorú nem éri meg

2017. júl. 1. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!