Mit csináljak? Legyek egyedül?
7.-es vagyok és amióta felsõs lettem minden elromlott .. az osztályba került 5 fiú aki mindenkit lenézett, tele van büntetésekkel stb. Azóta az összes osztálytársam megváltozott, amíg nem voltak ott bárkivel elvoltam és valahol a ,,menõk" között voltam de most felsõre mindenki kibeszéli a másikat, mindenkinél megy a sz*r keverés (bocsánat a kifejezésért) és mindenki olyan sértõdékeny lett, hogy arra nincs szó .. tavaly már megsértõdtek mert 3 napig mással beszélgettem és nem velük, akkor azokkal maradtam akikre megsértõdtek , utána valami nekik sem tetszett és szó nélkül elfordultak tõlem ( és miután rossz közérzetem volt akkor , mégjobban féltem bárkitõl aki a folyosón szembe jött amikor egyedül voltam) ezért vissza kecmeregtem az elõzõ társasághoz akik mindenért lecsesztek , és a régi dolgokat vágták a fejemhez minden nap, nyár végére annyira kész voltam hogy remegtem és a gyomrom is összeszorult ha megcsengett a messenger , mert féltem hogy megint õk írtak.. akkor depressziós lettem (igen tudom hogy szégyen ennyi idõsen) és szorongásom is volt , néha rám jött a pánikroham és szociális fóbiám lett .. amikor elkezdõdött a suli még mindig foggal körömmel harcoltam azért a társaságért , csak hogy ne legyek egyedül ( már tudom hogy nem ért az annyit) de 1-2 hónapja vissza mentem azokhoz akik tavaly egyszer csak kidobtak és õk is egyfolytában megsértõdnek és mosolyogva fenyegetnek is néha hogy ott hagynak ( amúgy semmi sértõr nem szoktam mondani nekik) máskor meg ha valakit meg kell ijeszteni vagy verni akkor engem hívnak jópofizva , csak mert sportoló vagyok ( nagy nehezen mindig lebeszéltem õket hogy ne kelljen bántanom senkit) .. ma is megint elkezdtek célozgatni és szerintem holnapra már úgy tesznek mintha nem is léteznék . Szerintetek könyörögjek nekik hogy ne hagyjanak el vagy most már inkább bevállaljam hogy egyedül leszek? és szerintetek ez nyomot hagy bennem mire felnõtt leszek?
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett és köszönöm annak aki végig olvasta
13/L
Keress baráti kapcsolatra .. ezeknél... sokkal alkalmasabb személyeket. Addig is szórakoztasd magad!
Ha mentális betegségek miatt pedig írj rám.
"ez nyomot hagy bennem mire felnõtt leszek?"
Csak rajtad áll.
Át tudom érezni helyzeted, egész általánosba ez volt nálunk is.
Azt tanácsolom, hogy legyél velük jóba, de ne várj sokat a barátságotoktól. Nem lesztek öri barik, meg ilyenek. Éltek egymás mellett.
Tudom, könnyű ezt mondani, de szard le őket. Mármint a megsértődős és egyéb hülye dolgaikat. Ezzel tényleg csak magadnak teszel jót.
Mióta középiskolás vagyok, olyan szinten nem érdekelnek az ilyen dolgok, hogy csak na, és képzeld, azóta egy sokkal boldogabb ember vagyok.
Tudom, hogy rossz, ha kirekesztenek, de foglald el magad. Olvass egy könyvet, játssz a telefonodon, barátkozz másik osztályos tanulókkal. Tanulj meg ilyen szempontból önző lenni. Szükséged van rájuk? Arra, hogy a rinyálásukat hallgasd? Arra, hogy csicskáztassanak? Hogy aztán örüljenek maguknak, mert kirekeszthettek?
Nincs, ugye? Bírd ki ezt a két évet, jelentkezz egy jó suliba és meglátod, akik most olyan menőnek tűntek, abban az iskolában lehet, hogy senkik lennének, téged meg mondjuk egy csomóan szeretnek.
Ha kérdésed van, vagy beszélgetnél valakivel, nyugodtan írj:)
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!