Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Valaki segítene? :/ 11. -es...

Valaki segítene? :/ 11. -es vagyok, és 9. óta egyedül érzem magam :/

Figyelt kérdés

Az volt, hogy 9. elején beszélgettem egy osztálytársammal, és karácsony előtt össze akart velem jönni. Én mondtam, hogy a téli szünet után megmondom, hogy hogyan döntöttem, csak mire elkezdődött volna az iskola, már együtt voltam egy másik fiúval, akivel azóta is. Az a gyerek meg nagyon berágott rám, és azóta "üldöz", vagyis ott próbál belém kötni és rúgni, ahol akar. Pl. mindig az én órai munkáimat kommentálja; ha én bénázok (mellesleg másokkal együtt), akkor csak nekem szól be... én elhiszem, hogy nagyon rosszul esett neki, mikor visszautasítottam, de ez már akkor is sok, hisz évek teltek el azóta. Meg alapból egy nagyon érzelmes + olyan személyiség, akivel keveset foglalkoznak a szülei. Tetejében a többieket is igyekszik ellenem uszítani...alig van olyan, akiben megbízhatnék.

Már mindent próbáltam: úgy tenni, mint akit nem érdekel; meg vissza is szoktam szólni, de semmi. Sulit meg nem akarok váltani! Valami megoldást?

Előre is köszönöm (a lehülyéző-lenéző komik nem érdekelnek)!

2015. okt. 26. 17:47
 1/10 anonim ***** válasza:
De hát hogyha van barátod, akkor mégsem lehetsz olyan egyedül. De megértem, hogy barátok is jól jönnek. Más osztályokban ismersz valakit? Ők is így bánnak veled? Ha nem, akkor próbálj meg velük is ismerkedni egy kicsit, hátha. A fiú pedig nagyon szemét, az érzelmeidről ugyanis nem tehetsz. Ne is törődj vele, majd abbahagyja előbb-utóbb.
2015. okt. 26. 18:18
 2/10 anonim ***** válasza:

"mondtam, hogy a téli szünet után megmondom, hogyan döntöttem, csak mire elkezdődött az iskola, már együtt voltam egy másik fiúval" ---> Vagyis jól átverted az első srácot

"nagyon érzelmes, keveset foglalkoznak vele a szülei" ---> Ha egyszer már megbízott benned annyira, hogy ezt elmondja neked, akkor nem kéne mellette lenned s támogatnod őt? Ezek szerint nagyobb gondjai vannak, mint eldönteni, hogy merre álljon a haja.

"lenéző komi nem érdekel" ---> Ja igen, mert te tökéletes vagy, én kérek elnézést.

így ismeretlenül is üzenem a srácnak, hogy örüljön, hogy elkerült téged.

2015. okt. 26. 18:21
 3/10 A kérdező kommentje:

Első:

köszi az értelmes választ :) az a helyzet, hogy a gyerek a többi osztályban is árulkodik rólam, és elmond ennek-annak, viszont a fölöttem levő osztályba jár egy unokatesóm (lány), ő és osztályának nagy része majd' meghalna azért, hogy elintézze őket (vagyis a szekálókat)... csak ez nem oldana meg semmit. Itt főleg arra gondolok, hogy a saját osztályomban nem tudok kihez fordulni :( mégis csak ott lenne szükségem támogatásra, vagy ilyesmire :/ A baj csak az, hogy szegény uncsim állandóan azt hallgatja, hogy már megint mi történt... :S

utolsó:

1. Senki nem vert át senkit!

2. Ilyen mellett? Látszik, hogy nem ismered. Egyébként erre meg ott vannak azok, akiket maga mellé húzott.

3. Senki nem beszélt arról, ki a tökéletes, én pont nem mondom magam annak, csak igenis jogosnak találom, hogy ezt kérem, ha már egyszer kiírtam valamit!

4. Pont erről beszélek, hogy nem került el! -.-"

2015. okt. 26. 18:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Az elmondottakból nekem a srác szimpibb, mint Te.
2015. okt. 26. 19:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdésem, hogy válassz köztünk :)
2015. okt. 26. 20:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak elmondtam a véleményem :)
2015. okt. 26. 20:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Barátkozz fansite-okon:)
2015. okt. 26. 20:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi ._. Valami más esetleg?
2015. okt. 26. 20:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Azt mondtad, hogy "keveset foglalkoznak vele a szülei" az ilyen gyerekek általában nehezen viselik a visszautasítást .

Lehet hogy bocsánatot kellene kèrned tőle amikor ketten vagytok biztos hogy el fog zárkózni, cinikus lesz, de egy próbát megér.

2015. okt. 28. 10:44
 10/10 A kérdező kommentje:

Bocsánatot kérni? Amikor pont hogy ő mondott el mindennek, a barátomat is? Mondjam meg neki, hogy: bocs, amiért anno meg mertem neked mondani, hogy várj a szünetig, utána elmondom, hogyan döntöttem?

Ahogy az 1. szépen megfogalmazta: az érzéseimről nem én tehetek. Arról senki sem. Ezért álljak elé? Nem, nem akarok beszélni vele. Elég volt nekem 9.-ben az első félév... ő volt a bunkó, nem én.. azt hiszem, erre nincs megoldás...

2015. okt. 28. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!