Tanár lettem 23 évesen. Tiszta csaj osztályba fogok tanítani, most derült ki. Nem fognak túlságosan rám kattanni? Mit tehetnék? F
Az egyetemen (mert ahhoz, hogy tanár legyél, ezt kell elvégezni) van pedagógia, pszichológia szaktárgy. Ott ezt a témát is tanítják részletesen. Ha erről nem tudsz, sosem jártál az ELTE-re, azaz kamuzol.
Arról meg már más is írt, hogy az öt év egyetem után még a szakvizsga is eltart egy ideig. Azaz 23 évesen nem lehetsz szaktanár. :(
Kedves Ismeretlen!
Ez leginkább nálad dől el. Neked kell beállítani magadat arra, hogy akit tanítasz az számodra semlegesnemű, még akkor is ha ez, az ő karatával látszólag ellenkezik. Szóval nem az a kérdés, ők kattannak-e, hanem hogy TE kattansz-e.
Ha csak megtudom, hogy bármelyikre úgy nézel, mint nõre: rojtosra verlek, és utána megfosztatlak a férfiasságodtól. Van 3 kis 20 körüli kínai ismerösöm, azok együtt nekem bármira képesek 50.000-50.000
forintért! Szóval nagyon vigyázz!!!!!
Szerintem teljesen félreértitek a kérdését.
Én dolgoztam olyan gyermekintézményben, ahol a nagylányok rákattantak a férfi kollégára, pedig nem 23 volt, hanem idősebb. Nem is egyszer. Egyik esetben jó viccnek szánták, mert a kolléga nagyon tartózkodó volt velük, pont emiatt.Folyton kötekedtek vele, hiányos öltözékben illegették magukat, stb.Vége az lett, kolléga elment.
Másik esetben viszont egy lány komolyan akart valamit a kollégától, de az világosan kifejezte neki, ezt tilos, hagyja abba, stb. Mire a lány feljelentette, hogy őt fogdosta a nevelő! Bosszúból le akarta járatni. Azonnali hatállyal az állásból felfüggesztették, elindult a "gyors" nyomozás, bírósági ügy lett belőle. A nevelő kikészült idegileg, otthagyta ő is a munkát, máshova ment dolgozni, ahol jóval kevesebb fizetést kapott, és azért sokan elhitték a dolgot, pedig mindenki ismerte a lányt, milyen sz...kavaró.
Vége az lett, lány beismerte hogy hazudott, de kollégát addigra jól meghurcolták, sokan azóta is azt mondják rá, pedofil. Holott semmit nem csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!