Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem zavaró amikor orál közben túlságosan benedvesedik a csaj, konkrétan folyik? Lányok ti ezzel hogy vagytok?
Figyelt kérdés
A minap a párom kényeztetett és éreztem hogy folyik le a fenekemnél, amikor felültem akkor láttam hogy konkrétan egy tócsa lett a lepedőn. Lányok nálatok is előfordul ilyen? Fiúk hogy álltok ti ehhez hozzá?
Normális válaszokat légyszíves.
2017. márc. 21. 02:17
1/11 anonim válasza:
Akkor jó a szex, ha mocskos! :D Szóval nem zavar.
3/11 anonim válasza:
Engem nem zavar. Könnyebben be csúszik nem kell bénzázni, tuszkolni ( ami fájdalmas) hanem megy simán. 23 L
4/11 anonim válasza:
Ilyen ostoba kérdéseket, alap hogy egy nő tocsogjon, egyértelmű, ez nem is lehet kérdés, téged talán nem indít be amikor méter rúd folyik?
5/11 anonim válasza:
Szerintem ez ilyen dicsekvés-féle akar lenni
6/11 anonim válasza:
Azért nyalom, hogy elélvezzen, s minél nagyobb s több az évezete, annál több a punciszaftja😃
7/11 anonim válasza:
Engem pasiként zavarna. Mondjuk eleve nem nyalakodok
8/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavaró. Annál jobb lesz az aktus, meg látni, hogy tényleg jól csináltam a dolgom. Én is voltam ilyen nővel és nagyon tetszett! 37F
9/11 anonim válasza:
Az az igazi elvezes...pasim issza..imadja
fujj mi 😛
10/11 anonim válasza:
Egyaltalan nem alap, hogy tocsogjon egy no. Ha tocsog, akkor mar sorosdoboz farkat fog csak erezni.
Annyi nedvesseg kell, hogy finoman csusszon minden.
Ubereljunk. Ahogy nem jo egy harminc centis farok sem, a tocsogas konkretan ront a szex erezhetosegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!