Lányok, nők! Milyen érzés az, amikor menstruáltok és nem tampon van bent, hanem betét van a bugyiban? Lehet konkrétan érezni, ahogy folyik a vér bele a betétbe, aztán egy ideig ott van rajta, vagy mi?
Igen én éreztem és nagyon zavaró volt:S főleg mikor pl feküdtem és hirtelen felálltam érzetem ahogy iszonyat sok folyik ki.. ráadásul suliba állandóan attól rettegtem, hogy nem áztam e át(mert azt kevésbé érezni mint tamponnál ha megtelik.. illetve azt könnyebb is cserélni..) meg kényelmetlen is volt ahogy mentem néha hallani is lehetett és váááá minden hónapban a mesi előtt rettegtem, hogy áh hamarosan megjön utána amikor meg megvolt szinte sírva vártam mikor múlik el... most már évek óta tampon használok, úgyhogy ez elmúlt.. :) már nem is izgat amikor megjön:)
19/L
első vagyok.akkor csak én nem érzem?
(jó ha éjszaka használom akkor reggel kellemetlen de amúgy nem érzem)
Én utáltam a betétet. egy darabig használtam, de olyan mintha bepisilnél xD
utáltam érezni mikor csöpög...
régebben áttértem a tamponra, most tiszta kézzel felhelyezem, és nem is érzem. női megérzés szerint tudom hogy mennyit vérzek, és mikor cseréljem. van hogy 2-3 óránként, de van olyan hogy 6-óra is eltelik. meg rossz nyáron a betét, ha meleg van érzik a szag =S
a tamponnál nem, meg akkor is kényelmes bugyit lehet hordani.(tanga) sztem hasznos =)
15/L
Hát én nem nagyon érzem, hogy ha folyik bele. Bár utóbbi időben éreztem, és rosszul is voltam nagyon. Tampont meg azért nem használok mert anyám azt hajtogatja, hogy azt csak azoknak lehet, akik már nem szűzek =D hiába hajtogatom neki, hogy nem így van. De azért van itthon tampont, kiakarom próbálni =D
Emígy milyen vattás dolog? Nekem anyum mesélte, hogy ő mikor kislány volt, akkor ezt úgy oldották meg, hogy összevartak pár bugyit, és az vastag volt, és akkor nem ázott át a nadrágjuk =D durvaa. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!